Prima Pagina iCloud Video: PhotoStream pentru iOS 5 aduce pozele tale pe orice iDevice sau...

Video: PhotoStream pentru iOS 5 aduce pozele tale pe orice iDevice sau Mac

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7i41ED8zAag[/youtube]

PhotoStream este o noua functie a iOS pe care prima oara am descoperit-o in iOS 4.3 beta si care ne permite sa tranferam pozele noastre catre orice alt iDevice sau Mac, compatibil. Functia PhotoStream interactioneaza cu seriviciul iCloud care permite transferarea pozelor intre iDevice-urile noastre foarte simplu si usor. PhotoStream este disponibila in aplicatia Settings ca o functie separata ce trebuie activata insa pentru ca sistemul sa functioneze este nevoie si de activarea setarii in meniul iCloud. De indata ce o activati si in meniul iCloud toate pozele facute de voi vor fi automat disponibile pe toate iDevice-urile conectate la acelasi cont iCloud.

Dupa ce activati functia veti avea un nou meniu in aplicatia Photos denumit PhotoStream si in el veti putea descarca toate pozele facute pe Mac sau pe celelalte iDevice-uri ale voastre. Puteti observa si din clipul video de mai sus cat de simpla este aceasta functie si cat de usor se incarca pozele prin iCloud. Procesul de incarcare a pozelor are o durata diferita in functie de conexiunea voastra la internet insa fiecare poza este incarcata separat din cate se pare si este afisata separat in aplicatia Photos in meniul PhotoStream.

Desi serviciul permite transferarea pozelor intre iDevice-uri si chiar daca pozele sunt descarcate in iDevice-ul vostru, nu exista totusi o optiune de a sterge doar anumite poze. Putem sterge toate pozele din PhotoStream prin dezactivarea optiunii din meniul Settings insa nu putem sterge doar anumite poze asa ca aveti grija ce incarcati prin PhotoStream deoarece veti fi nevoiti sa sterge toate pozele simultan si nu doar una. PhotoStream va fi un serviciu foarte util si va elimina complet necesitatea folosirii MMS-urilor insa partea si mai buna este ca vom vedea pozele la calitatea cu care au fost captate.

 • Share it please!

 • Toma Cristian

  Da.. Nu vad de ce ar afecta PhotoStream mms-urile, pt ca serviciul nu face decat sa-ti umple device-urile care sunt conectate la contul tau de cloud. Ce ar afecta f tare mms-urile, e imesseges, ca acolo poti trimite poze altor device-uri, dar nici acolo momentan nu afecteaza rau, pt ca pozele pot fi trimise doar la alte dispozitive apple:(

 • Nu, iMessage merge doar pe iDevice-uri asa cum am spus si in acel articol.

 • Toma Cristian

  Din video sa inteleg ca icloud e deja functional, si nu din toamna, cum a zis nea Jobs luni?!?

 • Da, iCloud beta cu o parte din functii este activ inca de luni. Versiunea finala cu iTunes Match si etc va fi disponibila din toamna.

 • alien

  teoreti functioneaza si pe PC?!… prin iTunes?1

 • Nu pe PC inca nu merge.

 • Tigris Regalis

  @alien: Păi n-ai aflat că una din funcțiile importante ale iOS 5, care a fost prezentată și la WWDC, este reprezentată de faptul că îți face dispozitivul “PC free”? 😀 Join the revolution, ditch your PC! 😉

 • Da, dar deocamdata nu merge cu PC-ul.

 • alien

  hmmm…. nu stiu dc, dar aveam impresia ca bolnaviciosu de Steve mentiona si PC-ul… in fine

 • Spun a treia oara, e ultima. Nu functioneaza INCA pe PC.

 • Flo

  Deci daca am primit de la servici un Iphone, ei pot sa imi vada pozele?
  Stiu ca e-mail il poate verifica in schim nu sunt sigura daca au aces la poze.
  Daca pozele sunt in albumul Photo steam