Apple ar putea vinde terminale iPhone 4 decodate in SUA

Ieri se zvonea ca Apple ar putea lansa o noua serie MacBook Air miercuri cand se asteapta introducerea unor noi produse in magazinele Apple din SUA. Totul se baza pe cateva coduri ale unor produse ce au fost oferite de surse din interiorul Apple si se pare ca in final ar fi vorba despre niste terminale iPhone 4 decodate care ar putea ajunge in magazinele Apple. Pana acum Apple a vandut in SUA doar terminale iPhone 4 codate pe reteaua AT&T, singurul operator GSM de telefonie mobila care comercializeaza iPhone 4 in SUA. Interesant este ca saptamana trecuta unui dintre vicepresedintii AT&T a declarat ca in magazinele companiei la care lucreaza se vand deja terminale decodate desi in realitate nu se intampla acest lucru.

Unlocked iPhones headed to Apple Stores for Wednesday: MC603 (16GB, Black) MC604 (16GB, White) MC605 (32GB, Black) MC606 (32GB, White).

Eu unul nu cred ca Apple va vinde terminale decodate in magazinele sale decat daca acordul de exclusivicate cu AT&T expira miercuri. Daca acordul intre cele 2 companii ramane activ atunci imi vine greu sa cred ca AT&T va renunta la blocarea terminalelor si le va permite clientilor sa cumpere terminale la pret intreg pe care mai apoi sa le poata folosi cu T-Mobile, de exemplu. Probabil informatiile referitoare la codurile respective sunt gresite ori Apple termina parteneriatul de exclusivicate cu AT&T miercuri.