SpringPrefs aduce informatii despre sistem in Notifications Center, Widget Task elimina folosirea butonului Home

SpringPrefs este un nou tweak ce va fi lansat in Cydia in zilele urmatoare exclusiv pentru iOS 5. Noul tweak va afisa in Notifications Center informatii despre: memoria RAM disponibila in sistem, IP-ul cu care neconectam la internet fie prin Wi-Fi fie prin 3G, timpul trecut de la ultima resetare a terminalului, cat de folosit este procesorul si versiunea de iOS instalata in terminal. SBSettings ofera exact aceleasi informatii in sa SpringPrefs ni le pune direct in Notifications Center si consuma mult mai putine resurse decat SBSettings.

Widget Task este cel de-al doilea tweak facut special pentru iOS 5 si ne va aduce task switcher-ul direct in Notifications Center. In caz ca nu stiati, task switcher-ul permite inchiderea aplicatiilor deschise in background si accesarea sa se facea prin dubla apasare a butonului Home. Instaland acest tweak nu vom mai fi nevoiti sa folosim butonul Home decat pentru a iesi din aplicatii deoarece task switcher-ul va fi disponibil direct din Notifications Center. Pentru cei care au probleme cu butonul Home(me included), Widget Task reprezinta cea mai buna solutie de a accesa task switcher-ul fara batai de cap.

Aceste tweak-uri vor fi disponibile in Cydia in curand si de indata ce apar va voi anunta.

25 COMENTARII

  1. Toti au probleme cu butonul Home, chiar si tel mai noi cumparate de pe la Orange. Adik atunci cand apesi o singura data se comporta ca si cand as fi apasat de 2 ori. O singura apasare genereaza cateodata multitasking. Eu folosesc Activator din Cydia acum , chiar daca mi se intampla rar acest lucru.

  2. @Sunny: Nu au chiar toti dar exista multe persoane care se plang de problema aceasta. Eu unul abia astept sa am posibilitatea de a folosi butonul Home mai rar.

  3. Eu am avut probleme cu butonul Home dupa 2 luni, la un telefon nou, luat de la vodafone. l-am dus la garantie si in 3 zile am avut un telefon nou, ca ei nu au voie sa umble in el. daca-l ai in garantie, profita de asta. eu personal, singura chestie care am pierdut-o, a fost un invisible shield full body, dar asta este.

  4. Nu conteaza. 3 zile este timpul. Am un prieten care lucreaza la Noumax. Ei il primesc si analizeaza in aceeasi zi si trimit mail catre apple iar cei de acolo isi dau ok-ul (totul in aceeasi zi) si cel tarziu a 2-a zi trimit de urgenta tel spre Noumax si Noumax spre ei. Iar in a 3-a zi le ajunge telefonul si esti sunat sa-l ridici. e atat de simplu.

  5. se poate si acum… din activator! de exemplu am setat daca apas de 2 ori pe bara de sus sa imi simuleze o apasare de home, iar daca fac spread pe sprigboard imi deschide multitaskingul! deci folosesc home decat ca sa ies din aplicatiile care nu au bara cu ceasul sus! iar pentru blocarea terminalului fac un pinch tot in springboard si aia e!

  6. Intr-adevar, daca nu stai in bucuresti, probabil dureaza cu 1-2 zile mai mult, cat dureaza transportul tau la bucuresti si inapoi. Oricum, cat timp am avut probleme cu butonul si chair si acum, folosesc din cydia Remove BackGround + butonul pentru SBsettings si il dau si inchide tot ce am deschis si nu mai era nevoie sa apas asa des pe butonu ala. Chiar si acum il folosesc destul de des si menajez butonul.

  7. Ba da. Noul telefon este nou 😀 nu are nici o problema (doar dupa jailbreak ma tine bateria o zi, dar pana sa-i fac jail, l-am tinut 2 zile si nu se terminase). Dar imi place sa-l menajez cat si cum pot si daca asta inseamna sa nu folosesc asa des butonul de home, asta voi face 🙂

  8. sunt foarte multmit de autonomie, iar de performante chiar nu am ce sa reprosez! am un 3gs cu 4.2.1 un pic optimizat si merge de rupe!

  9. si eu pe iphone 4 am avut aceeasi problema dar si pe ipad. Trebuia sa apas ca nebunul, dar noroc cu gesturile multitask ca am renuntat definitiv la butonul Home.

  10. la iStyle mi-au spus ca ei schimba terminale i4 cumparate din afara, astea din .ro trebuiesc duse la service-ul orange,vdf,cosmote etc sa verifice ei .
    In momentul de fata regret ca l-am luat din .ro ca nu am chef sa stau zile intregi dupa orange sau vdf.Mai bine il luam d-afara il duceam la noumax sau istyle si il schimbau direct, decat sa stau sa completez acte si sa astept nush cate zile dupa orange sau vdf

  11. @xss eu din suceava lam predat la orange si in 4 zile a venit altul nou fara probleme desi ma asteptam sa imi reinstaleze softul … Ca eu pateam sa nu imi activeze touchul cand ma suna cineva … Dar au fost super ok ….. Telul meu era scapat pe jos zgariat destul de bine …. Avea si o interventie neautorizata la un service de la coltul blocului ca mia murit microfonul ca am varsat ceva pe el si nu am vrut sa astept la orange pana il repara plus ca anulau garantia ….asa ca riscate si dul la orange sau vodafone de unde este cumparat

    @zaone zi si mie cum pot sa fac sa bag ios 5 pe ipad 2 ….

  12. Gata am bagat ios 5 rezolvat pe ebay. 7,5 lei a costat foarte ieftin si in 2 min sa rezolvat … Am avut noroc ca era online tipul

    Is foarte incantat pana acuma de ios 5 tastatura rupta in doua mi se pare tare de tot

  13. Aveti grija cu service Orange, Voda, Cosmote. Eu am acum i4 in service la Orange de 1 saptamana si mi-au spus ca doar saptamana viitoare soseste. Deci 2 saptamani. Primul i4 mi l-au schimbat pe loc intradevar insa daca ai ghinion sa ai probleme si cu al 2-lea te-ai lins pe bot, ti-l repara, si trebuie sa astepti de iti vine acru. Eu as prefera sa treaca 15 zile si sa nu ajunga telu, asa primesc altul nou sau banii inapoi.

  14. buna ziua .. am si eu o problema .. imi apare la vreme ca cica ar fi 80 de grade .. exact ca in imaginile acelea .. cum pot face sa arate vremea corecta ?