iPhone 5 intra in ultima faza de testare, pastreaza camera de 5 megapixeli?

Multa lume a fost dezamagita(me included) de amanarea lansarii unui nou model de iPhone  insa iata ca avem informatii noi despre viitorul iPhone 5. Se pare ca terminalul a intrat in ultima faza de testare si a ajuns in mainile sefilor de la Apple si a altor mari operatori de telefonie mobila din lume care il vor folosi in perioada urmatoare. Acest pas este de obicei urmat de o lansare a dispozitivului insa WWDC-ul abia s-a terminat si o conferinta pentru lansarea unui iPhone 5 in vara pare putin probabila. Lansarea noului terminal ar urma sa aiba loc in luma septembrie atunci cand Apple tine in mod normal conferintele dedicate lansarilor noilor modele de terminale iPod.

Partea interesanta este ca in fisierele de sistem ale iOS 5 au fost gasit referinte care indica faptul ca noul terminal va avea aceeasi camera de 5 megapixeli precum iPhone 4. S-a zvonit ca fie Sony fie Omnivision vor furniza camere de 8 megapixeli pentru iPhone 5 insa iOS 5 ne spune o alta poveste. Omnivision are senzori de imagine de 5 megapixeli capabili sa inregistreze video in format 1080p si este posibil ca Apple sa ii foloseasca in viitoarele sale terminale. Informatia aceasta a fost descoprita de 9to5mac, care in fisierele de sistem ale iOS 5 a descoperit 2 terminale iPhone care aveau codurile N93 si N94 si care urmau sa fie lansate pe piata. N94 se stie ca este iPhone 4S/5 cu chip A5 insa despre N93 nu se stie decat ca va avea o camera de 5 megapixeli. Eu cred ca N93 este codul pentru iPhone 4 8GB care va fi lansat impreuna cu iPhone 5 si acea camera de 5 megapixeli este cea normala pe care o avem noi acum in terminale. Cred ca in realitate N94 ar putea avea o camera diferita insa vom afla in toamna mai multe.

In concluzie, iPhone 5 a intrat in ultima faza de testare si in curand vom afla mai multe informatii despre noul terminal.

The next generation iPhone has reached the final testing stage (aka “AP” stage) and is now being carried around by high level Apple and carrier executives.

Although this has been assumed since the no-iPhone-at-WWDC-rumors broke, the current plan is for a September launch for the next-generation iPhone.

Apple and Verizon have yet to strike a deal regarding FaceTime over 3G for the Verizon network. Keep in mind that 3G and 4G aren’t the same thing. < Don’t read into that too much. Or maybe do.

Apple and Verizon are still working out kinks regarding support for iOS 5′s over-the-air updates, which we broke the news about, so carrier support may or not be delayed past fall 2011.

 

12 COMENTARII

  1. Vor afla si mai multe informatii in viitorul apropiat,cred ca inclusiv poze vom avea.
    Eu zic ca este un interes mai mare acum ca anul tecut,asa ca detalii vor mai fi scapate pe net.

  2. @Fador Calin: iPhone 4 are codul N90 in iOS 4, deci N93 ar putea fi iPhone 4 8GB dar versiunea actuala a iPhone 4 sigur nu e.
    @Robert: :)))))) iPhone 4 va fi trecut pe linie moarta de indata ce iPhone 5 apare, va avea doar 8 Gb.