Biografia Steve Jobs: iLeadership pentru o noua generatie disponibila cu Ziarul Financiar

Intre 15 si 21 iunie Ziarul Finaciar va fi disponibil impreuna cu o carte intitulata STEVE JOBS: iLeadership pentru o noua generatie care ar trebui sa fie biografia lui Steve Jobs in viziunea unui fost senior VP al Apple. Din cate situ eu biografia nu este autorizata de Steve Jobs si toate relatarile se fac din perspectiva lui Jay Ellitot care a petrecut mult timp alaturi de CEO-ul Apple. Pe Amazon.com cartea costa 18$, Ziarul Financiar o ofera pentru 16 lei deci daca va intereseaz eu spun ca merita achizitia.

Eu unul o voi cauta pe la chioscuri insa nu stiu cat noroc voi avea, stiu ca unele editii ale ZF se vand repede daca au o carte interesanta. Daca sunteti interesati sa aflati mai multe despre viata lui Steve Jobs va recomand sa citit cartea, pretul este convenabil si probabil veti afla unele lucruri pe care nu le stiati.

Cartea întreţine magia din jurul charismaticului şef al Apple, dar nu uită să treacă în revistă nici eşecurile înregistrate de-a lungul timpului de liderul Apple, cum sunt construcţia unei fabrici proprii pentru asamblarea computerelor – care avea nişte costuri exorbitante – sau dorinţa de a construi de la zero propriul hard disc etc.

Admiratorii fanatici ai brandului Apple şi ai lui Steve Jobs vor fi fascinaţi şi îşi vor explica, poate, iubirea necondiţionată pentru iProdusele şi iServiciile firmei americane. Cei care nu vor să audă de iPhone, iPad şi Mac vor găsi şi ei “muniţie” pentru nesfârşitele discuţii despre care produs e mai bun în lumea IT: cel al Apple, al Google sau al Microsoft.

Între 15 şi 21 iunie, ZF va fi disponibil la chioşcuri împreună cu cartea „Steve Jobs – iLeadership pentru o nouă generaţie” la preţul de 15,9 lei.Dincolo de unele detalii picante din viaţa unui lider excentric şi autoritar (Elliot relatează, de exemplu, cum Jobs îşi conducea Mercedesul cu muzica dată atât de tare încât trebuia să strige ca să se înţeleagă cu el; sau că în anii care precedau lansarea “fenomenului” iPhone îşi studia uneori fascinat mâna în timpul şedinţelor de board ale Apple), cartea este pentru oamenii din business preţiosul jurnal al unui om care a stat ani de zile în apropierea liderului Apple.

9 COMENTARII