Discovr Apps te ajuta sa descoperi aplicatii noi din App Store

Discovr Apps este o noua aplicatie lansata chiar ieri in App Store care ne ajuta sa descoperim aplicatii noi si interesante printr-o interfata foarte intuitiva. Observati in imaginea de mai sus cum au gandit dezvoltatorii aplicatia si sistemul functioneaza cam asa : cautati o aplicatie sau dati click pe una dintre cele promovate de dezvoltator iar pentru aplicatia aleasa veti avea afisate alte cateva aplicatii asemanatoare/facute de acelasi dezvoltator plus aplicatii care functioneaza in baza aplicatiei selectate de voi. Discovr Apps creeaza legaturi intre aplicatia aleasa de voi si alte aplicatii care va permit sa extindeti functionalitatea aplicatiei alese, in imagine avand demonstrata o legatura intre Camera+ si Instagram care permite partajarea pozelor facute pe iPhone.

Discovr Apps este probabil una dintre cele mai bune aplicatii care ne ajuta sa gasim aplicatii si pentru pretul de doar 0.79€ cred ca merita incercata. Aplicatia functioneaza in baza unui algoritm special care creeaza legaturile dintre aplicatiile alese de noi astfel incat cele mai bune sugestii sa fie intotdeauna afisate. In descrierea aplicatiei nu se specifica faptul ca ar fi nevoie de o conexiune de internet pentru a o rula si acesta este un mare minus deoarece probabil aplicatia functioneaza folosind o baza de date care nu va fi actualizata cu noile aplicatii lansate in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Discovr Apps – discover new apps

0.79

s





Developer: I-JAMM
Universala
Categoria: Entertainment


Descriere: Discovr Music is a Number 1 app in 28 countries. Now the team behind Discovr Music brings you a brand new app called Discovr Apps: an interactive map that makes its easy to explore and discover a whole new…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.8 Mb