Hatsuden-Nabe – oala care iti incarca iPhone-ul in timp ce o incalzesti pe aragaz

Hatsuden-Nabe este unul dintre cele mai inedite accesorii pentru iPhone/iPod Touch intalnite de mine pana acum. Acest dispozitiv poate incarca un terminal iPhone folosind caldura degajata de un foc aprins si nu energie electrica precum in mod normal. Hatsuden-Nabe este o oala conectata printr-un cablu la un iPhone iar atunci cand puneti oala pe foc aceasta capteaza caldura produsa in jurul ei(care atinge in jur de 900 grafe Fahrenheit) si o transforma in energie cu care incarca terminalul nostru. Dispozitivul are un mecanism special care transforma caldura in energie electra deci chiar si atunci cand sunteti plecati cu prietenii la munte sau ia un picnic va puteti incarca terminalul fara probleme.

They say that heat of bonfire could be over 900 degrees Fahrenheit, but energy over 212 Fahrenheit are not used for boiling water and wasted. This pan will convert the waste heat into cellphone charger. It can charge up iPhone by 3-5 hours.

TES NewEnergy este firma care produce incarcatorul numit Hatsuden-Nabe si pentru doar 278$ il puteti cumpara chiar acum. Accesoriul ar trebui sa incarce orice fel de gadget fara nici cea mai mica problema si partea cea mai interesanta este ca il puteti folosi oriunde, chiar si deasupra unui foc deschis la marginea unei paduri.