Video: iPad 2 vs Samsung Galaxy Tab 10.1

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M1bkovoLXw4[/youtube]

Cei de la PhoneArena au avut ocazia de a testa noua tableta Samsung Galaxy Tab 10.1 si desigur ca au comparat-o mai intai cu tableta iPad 2 a celor de la Apple. Daca ati vazut pana acum review-uri ale unor tablete Android atunci stiti deja la ce sa va asteptati, din cate am observat eu Samsung Galaxy Tab 10.1 nu aduce nimic inovator sau extraordinar de diferit fata de celelalte tablete. Avem desigur aceeasi versiune Android Honeycomb ruland pe tableta, acelasi numar mic de aplicatii, un usor lag la navigarea prin meniuri si la scroll-ul prin pagina insa in rest tableta ruleaza la fel de bine ca iPad 2. Paginile web le incarca mai repede insa cred ca iOS 5 va reduce mult diferenta dintre Safari si browserul din Android.

Daca Android Market ar avea mai multe aplicatii disponibile pentru Samsung Galaxy Tab atunci cu siguranta tableta aceasta si altele asemenea ar fi competitive. In ceea ce priveste calitatea filmarii video, tableta Samsung Galaxy Tab 10.1 este net superioara insa oare cine foloseste in mod constant camera incorporata in tablete?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-O0FLc8AObg[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lOBIT8pWtqI[/youtube]

Un mare avantaj al Android este compatibilitatea cu plugin-ul flash al celor de la Adobe insa pana acum flash-ul pentru cei interesati de achizitionarea unei tablete lipsa flash-ului pe iPad nu a contat chiar atat de mult. Per total Samsung Galaxy Tab 10.1 este o tableta interesanta care niciodata nu va intrece iPad 2, nu va face mare “valva” insa daca ar fi avut mai multe aplicatii disponibile am fi vorbit despre o cu totul alta situatie.