Prima Pagina Apple Chronic Dev Team lucreaza in continuare la o solutie de jailbreak pentru...

Chronic Dev Team lucreaza in continuare la o solutie de jailbreak pentru iPad 2

Avand in vedere ca se zvoneste lansarea unei solutii de jailbreak din partea lui comex, iata ca p0sixninja de la Chronic Dev Team anunta ca echipa sa lucreaza in continuare “cu diligenta” la dezvoltarea unei solutii de jailbreak pentru iPad 2. In curand se va implini o luna de cand p0sixninja a promis lansarea solutiei de jailbreak in doar “cateva saptamani” deci probabil undeva prin iulie vom avea ceva si de la ei, asta daca nu cumva solutia lui comex va functiona atat de bine incat un greenpois0n compatibil cu iPad 2 nu va mai fi necesar.

Chronic Dev Team a facut solutii de jailbreak bune, fara probleme insa niciodata nu au lansat ceva inaintea altora, de fiecare data au folosit si imbunatatit exploit-urile altora. Eu astept cu mare interes solutia oferita de ei insa sper sa o lanseze cat mai curand.

  • Mincinosi ca deobicei. Eu unul nu mai astept nimic de la acesti oameni (echipe) , numai minciuni , nici ei nu stiu ce sa zica , lumea strica pentru ca le da apa la moara si se “milogesc” de ei pentru lansarea solutiilor. De cand nu mai este GeoHot s-a cam terminat cu jailbreak si unlock.

  • Vladel

    Ei ce castiga daca fac jailbrackurile? Dc le-ar scoate cat mai repede?

  • Bani de la saurik si de la Cydia. Plus banii din donatii.

  • macelaru73

    Castiga respect, iar in lumea lor chiar conteaza…..