Prima Pagina Camera Zvon: iPad 3 cu camera de 8 megapixeli?

Zvon: iPad 3 cu camera de 8 megapixeli?

Zvonul vine de la celebra publicatie Bloomberg care sustine ca iPad 3 va avea camera de 8 megapixeli ce va fi fabricata de cate Foxconn. Este extrem de greu de crezut ca iPad 3 va avea camera ce va face poze de 8 megapixeli insa nu e greu de crezut ca ar putea avea un senzor capabil sa filmeze in format 1080p avand in vedere ca iPad 2 fimeaza 720p. Cei de la bloomberg sustin ca informatia a fost publicata de o un ziar din China insa nu ofera mai multe detalii decat cele pe care le vedeti mai jos.

Foxconn Technology Group will assemble the camera modules for Apple Inc. (AAPL)’s iPad 3, the Commercial Times reported, without saying where it got the information. The camera module will be equipped with an 8- megapixel image sensor, compared with a 300,000-pixel front camera in the iPad 2, according to the report.

 • Chitzy

  Salut zaone. Ti-am lasat un mail pe adresa care am gasit-o la contact acea cu office@. Eu zic ca zvonul este de luat in considerare avand in vedere ca e vorba de un Individ din firma Apple (un inginer) pe care-l cunoaste personal persoana care mi-a dat vestea despre viitorul produs Apple. Un anumit dispozitiv de genul descris de mine in mail l-ai publicat tu pe aici in nu mai stiu ce articol. Multa bafta si keep up the good work 😛

 • Din cate am inteles eu e vorba de un fel de pacaleala care a aparut acum cateva saptamani.

 • Chitzy

  Acum nu stiu nici eu exact despre ce e vb ca nu am primit detalii mai amanuntite. Doar ca sa zicem ar fi mai credibil pentru simplu fapt ca omul care zicea despre produsul ala lucreaza pentru Apple in statele unite si nu ma refer la Magazine ci direct in Zona de cercetare etc. Cred ca e inginer sau chestii de genul…nu am intrebat mai detaliat pentru ca nici eu cu persoana asta nu suntem decat colegi de munca si nimic mai mult 😛 Dar te anunt daca primesc chestii mai interesante. O zi buna

 • Logic ar trebui sa scoata un ipad mai bun, care sa faca oamenii nebuni, iarasi si iarasi si iarasi 🙂 sa cumpere iar si iar, hai ca ma repet aiurea, intelegi idea nu?

 • DomnulAvocat

  Pe astia ii mănâncă in fund sa divulge secrete ca sa zboare din fabrica ! Daca ar fi sa existe o “gura spartă “:)!!