Prima Pagina Apple iPhone 5 cu un design schimbat radical disponibil in luna august?

iPhone 5 cu un design schimbat radical disponibil in luna august?

Desi multi sunt de parere ca noul iPhone va fi lansat in toamna acestui an si nu va aduce foarte multe schimbari de ordin fizic, cei de la BGR au obtinut informatii de la surse apropiate celor de la Apple care sustin ca iPhone 5 va reprezenta un update important. Noul terminal ar urma sa aiba un design radical schimbat, desi deocamdata nu se stie concret cum va arata, si ar urma sa fie anuntat la inceputul sau jumatatea lunii august iar pe piata ar urma sa fie disponibil in ultima parte a lunii august. Detalii privind hardware-ul terminalului nu se cunosc insa sursele apropiate companiei sutin ca anul acesta Apple nu va respecta traditia si va prezenta noul iPhone inaintea evenimentului din septembrie cand de obicei lanseaza noi terminale iPod.

Cei de la BGR au avut intotdeauna dreptate in ceea ce priveste lansarea noilor versiuni ale iOS si este posibil ca si in ceea ce priveste terminalul iPhone 5 sa aiba dreptate. Problema este ca iOS 5 ar urma sa fie disponibil din toamna deci daca un iPhone nou ar urma sa fie lansat atunci presupun ca aceasta lansare va avea loc in luna septembrie si nu august pentru a coincide cu cele prezentate la WWDC 2011. Va fi interesant de vazut daca noul iPhone va avea un design schimbat radical sau va arata exact precum iPhone 4.

 • Share it please!

 • Sa apara o data si odata. Mai urat nu cred ca v-a fi.

 • Sunny2012

  Ar fi bine daca ar fi adevarat. Chiar astept noul iphone. Vroiam sa achizitionez un galaxy s2 insa o data cu lansarea iphone 5 sunt sigur ca imi va parea rau,asa ca astept produsul Apple.
  Sper sa fie radical schimbat.

 • Liviu

  Chiar daca o sa fie lansat in jumatea luni august in romania nu o sa fie disponibil mai devreme de sfarsitul lui septembrie.

 • Poftim?:))) Vrei sa spui noiembrie. Anul trecut iPhone 4 a fost lansat in iunie si in Romania a ajuns abia dupa 3 luni.

 • Liviu

  Cand am spus sfarsitul lui septembrie ma refeream in cel mai fericit caz.

 • Nici o sansa, atunci il vor lansa in tari ca Italia, Cehia, Spania, Portugalia, Elvetia, etc.

 • DomnulAvocat

  Troll 🙂

 • What?

 • Robert

  Probabil ca prin august vor incepe sa “leakuiasca” imagini sau anumite specificatii, oricum oricum nu as vedea rostu ca un iphone sa fie delayed cu 3 luni doar ca sa arate la fel ca ip4 si sa aibe doar un procesor schimbat, eu zic totusi ca va fi o schimbare mare fata de ip4, sper cel putin la un ecran de 4′.

 • Din pacate nici altii nu au scos nimic mai bun.concurenta e mica si apple nu-si face probleme.cand va aparea noul iphone spulbera din nou recorduri si statistici de vanzari in lume.
  Microsoft a copiat modelul de concept al iphone.in loc sa se inspire dupa ceva bun au copiat ce era mai rau.am testat un telefon cu win mobile 7 si nu comunica cu alte telefoane prin bluetoth.nu poti trimite nimic si e dependent de zune.mai rau are doar tonurile de fabrica pentru apel.nu se poate face custom.probabil cu jailbreak pentru ca exista dar nu am incercat.vad ca prostia e contagioasa.

 • @Paul Adrian +1
  In plus de asta vreau in iPhone 5 o baterie mai buna 🙂 …pentru ca din cate am observat pe iOs5 bateria se duce super repede ! Si poate un ecran mai mare !

 • Pingback: iPhone 5 cu camera de 8 megapixeli, lansare in septembrie, iPad 3 cu Retina Display()