Prima Pagina Apple iPhone 5 cu camera de 8 megapixeli, lansare in septembrie, iPad 3...

iPhone 5 cu camera de 8 megapixeli, lansare in septembrie, iPad 3 cu Retina Display

Publicatia online Bloomberg a dezvaluit aseara informatii primite de la surse din interiorul Apple care sustin ca noul iPhone 5 va avea o camera de 8 megapixeli, chip A5 precum iPad 2 iar iPad 3 va avea un ecran retina mult mai sensibil la atingere. Noul iPhone lansat de Apple si va arata exact precum iPhone 4, informatie contradictorie cu cea publicata aseara de catre BGR care sustine ca noul iPhone va avea un design radical schimbat. Avand in vedere ca avem zvonuri contradictorii de la 2 publicatii arhicunoscute care au avut in trecut informatii valide despre produse Apple, cred ca foarte putini oameni stiu intr-adevar cum arata noul iPhone si cei care discuta cu jurnalistii ar putea sa isi dea doar cu parerea.

Apple Inc. (AAPL) plans to introduce a new iPhone in September that boasts a stronger chip for processing data and a more advanced camera, according to two people familiar with the plans.

The device will include the A5 processor, the more powerful chip that Apple added to the iPad 2 earlier this year, along with an 8-megapixel camera, up from the 5-megapixel model in the iPhone 4, said the people, who asked not to be identified because the details arenโ€™t public. Apple is also testing a new version of the iPad that has a higher resolution screen, similar to the one now used in the iPhone 4, one of the people said. The new iPhone will closely resemble the iPhone 4, the people said.

Despre iPad 3 cei de la Bloomberg spun ca va avea un ecran cu o rezolutie cu o treime mai mare decat cea din actualul model dar va avea si un ecran touchscreen nou mult mai sensibil la atingere. O rezolutie cu o treime mai mare este greu de imaginat deoarece ar exista probleme enorm de mari in ceea ce priveste scalarea aplicatiilor insa care ar fi rostul unei cresteri atat de nesemnificative a rezolutiei? iPad 3 va avea fie aceeasi rezolutie si acelasi ecran fie va avea Retina Display si va dobora un nou record in ceea ce priveste rezolutia disponibila intr-o tableta vanduta publicului.

The screen resolution on Appleโ€™s new iPad would be about one-third higher than that of the iPad 2 and will boast a more responsive touchscreen, one of the people said.

 • yo zic ca daca zvonurile ar veni de la un barman, atunci el ar fi cea mai sigura si credibila sursa, dar asa … :)))

 • Lol :))

 • are dreptate, la bar se spune adevarul, fie ca ii povestesti barmanului, fie altuia din bar

 • Mihai

  Mda:)) crezi ca mai uita astia prototipuri la bar :)))?

 • Sunny

  Deja multe aberatii. Daca o tinem asa 2 luni cu zvonuri aiurea pierdem timpu si devine plictisitor. Eu zic sa luam o pauza cu zvonurile astea, a zis ฤƒla, ba ฤƒla. Adevarat ca subiectele cu iphone 5 strang multi curiosi. Dar parca totusi prea multe articole cu semnu de intrebare. Ba iphone 5 in august? Ba iphone 5 in sept? Ba cu camera de 5,apoi de 8 mpx. Fara suparare, sunt un simplu user care isi da cu parerea.

 • @Sunny: Iti dai seama ca ai optiunea de a nu le citi daca nu te intereseaza nu? Dar curiozitatea asta bat-o vina ๐Ÿ˜€

 • daca steve jobs ar fi fost un betziv notoriu, atunci am fi avut in fiecare an poze si detalii referitoare la viitorul iPhone … si asa dupa faza cu prototipul pierdut in bar de anu trecut, cred ca-i testeaza pe toti cu fiola inainte sa-i angajeze sau ii testeaza periodic pe angajati sa vada care s-a apucat de bautura si care nu ๐Ÿ˜€ … sunt sigur ca deja “there is an app for that” ๐Ÿ˜€ … acum ne multzumim doar cu zvonurile ๐Ÿ™‚

 • Sunny

  Ai dreptate Zaone. Nu exagerez cand zic ca accesez idevice de fiecare data cand utilizez iphone-ul ceea ce se intampla foarte des pe zi, si primul lucru este sa vad daca a mai aparut o stire legata de iphone 5 . Ma gandesc ca sigur va aparea si o poza cu noul design, o scapare de informatii, stirea aia o astept.

 • Sunny

  Astia de la Bloomberg se pare ca sunt mai de incredere si ca asa va fi. Au fost preluati si de alte site-uri importante.

 • blue_sky

  De abia asteptam sa vedem ce va aduce luna septembrie, totusi un ipad cu Retina ar fi extraordinar..

  In alta ordine de idei zaone, te rog frumos pt. ca nu stiu unde sa postez sa primesc raspuns urgent, pt. un iphone3G cu soft doar 3.0 ce metoda de JB+unlock pot folosi ? (am vazut ca in tabel apare JB de la vers. 3.1.2 pt. 3G)
  Multumesc mult !

 • Marius

  Daca il fac tot de 3,5 inch, isi dau foc la valiza.

 • Ivan

  Ocen horosho.
  Abia astept s-al vad, ca de cumparat cred- ca mai astept urmatorul iponi. ๐Ÿ˜€

 • Mihai

  Rezolutia trebuie sa depaseasca 300 ppi ca sa se numeasca Retina Display.

  Deci aia cu o treime… E o aberatie