Promotiile zilei pe iDevice.ro – 21.06.2011

Toate promotiile publicate in acest articol sunt disponibile la preturile afisate doar in ziua publicarii. Daca cititi acest articol la o data ulterioara va rog sa verificati daca pretul afisat aici corespunde cu cel de pe magazinul de unde intentionati sa faceti achizitia.

IPAD 16GB WIFI 3G – Pret: RON

Descriere: iPad-ul beneficiaza de un ecran LED MultiTouch cu o diagonala de 9,7inch si tehnologie IPS (aceeasi tehnologie utilizata si pentru monitoarele destinate editarii fotografice) ce asigura unghiuri de vizionare excelente, culori vii si o luminozitate ridicata. Demna de mentionat este si rezolutia ridicata, de 1024×768 pixeli.
Tableta dispune de o tastatura QWERTY virtuala (afisata pe touchscreen) si de un procesor de inalta performanta, denumit Apple A4. Acesta ruleaza la o frecventa de 1 Ghz si permite vizionarea fluenta a filmelor HD (h.264) si a continutului grafic avansat.

APPLE UNIVERSAL DOCK ORIGINAL MB125G/C – Pret:

Descriere: Accesoriul Universal Dock, compatibil cu orice iPod care are un conector Dock, va permite sa incarcati, sa sincronizati si sa conectati iPod-ul dvs. la un sistem home stereo sau un aparat TV (cu cablu optional).

OEM – Husa pentru iPad – Pret: 49,00 RON

Material: Imitatie piele

Compatibilitate: iPad/iPad2

iPad Smart Cover Polyurethane – Pret: 199,00 RON

Descriere: Sistem de prindere magnetic , Material: Poliuretan

Compatibilitate: iPad 2

DOCK CONNECTOR TO USB CABLE MA591G/B ORIGINAL – Pret:89,90RON

Compatibilitate: iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G, iPhone, iPod touch, iPod classic, iPod nano, iPod, iPad

IPAD 10W USB POWER ADAPTER MC359ZP/A – Pret:139,90 RON

Compatibilitate: iPad / iPhone 4