Comex ar putea avea un bootrom exploit pentru iPad 2

Astazi au aparut informatii noi despre iPhone 5 si posibila sa lansare internationala la sfarsitul lunii august. Organizatorii MyGreatFest, prima si cea mai mare conventie dedicata comunitatii internationale a jailbreak-erilor, s-au grabit sa anunte ca un jailbreak pentru iPhone 5 ar putea fi prezentat in cadrul conventiei. p0sixninja a raspuns imediat pe Twitter si a sugerat ca, comex ar putea rezolva aceasta problema in septembrie dupa posibila lansare a terminalului iPhone 5.

Daca este adevarat ceea ce spune p0sixninja atunci comex ar putea avea un bootrom exploit pentru chipul A5 din iPad 2, chip care il vom regasi cel mai probabil si in iPhone 5. Daca are acest bootrom exploit atunci vom putea face tethered jailbreak pentru orice dispozitiv cu chip A5 indiferent de versiunea de iOS 5 pe care o avem. Exista totusi sansa ca, comex sa aiba un userland exploit  gasit in iOS 5 beta 1 insa acel exploit ar putea fi inchis de catre Apple deci ar putea sa dispara din versiunea finala a iOS 5.

Parerea mea este ca in momentul de fata promovarea MyGreatFest este mai importanta pentru organizatori si incearca doar sa atraga putina atentie.