Prima Pagina AirPlay Apple ar putea lansa anul acesta un televizor ce ruleaza iOS

Apple ar putea lansa anul acesta un televizor ce ruleaza iOS

Intre lansarea unui nou terminal iPhone si lansarea unui nou model al tabletei iPad, Apple ar putea lansa pe piata un nou model de televizor. Zvonuri privind posibila lansare a unei linii de televizoare au existat inca de acum cativa ani insa cei de la Dailytech sustin ca au informatii concrete de la surse din interiorul Apple care indica faptul ca anul acesta sau cel tarziu anul viitor compania va lansa un nou model de televizor. Acest produs va rula o versiune modificata a iOS si va avea integrat iTunes deci va avea nevoie de o conexiune la internet pentru a cumpara filme din iTunes Movie Store insa probabil va fi compatibil si cu functia AirPlay.

According to source Apple plans to “blow Netflix and all those other guys away” by bundling Apple TV + iTunes inside physical television sets. According to the source Apple is teaming up with a major supplier (our guess would be Samsung Electronics Co., Ltd. (SEO:005930)), to provide the physical televisions, which will be rebranded as Apple television sets.

Televizor va fi fabricat de un partener al companiei Apple insa va fi vandut sub brandul Apple si va integra functii disponibile in Appleย  TV 2G. Se zvoneste ca televizorul va avea diagonale cuprinse intre 40 – 50 inch insa nu se specifica modelul de ecran pe care il va avea. In momentul de fata exista atat de multe modele de televizoare si atat de multi producatori incat Apple trebuie sa vina cu ceva intr-adevar inovator pentru a se face remarcata dar eu unul cred ca Apple nu va intra pe piata televizoarelor in viitorul apropiat.

 • Sparky

  Super tare :X , apple rullz

 • Zduffy

  pai nu v-ati dat seama? ala e iPad 3! BINGO! iPad 3 cu dvb-c sau t sau analogic signals!

 • @zaone: Modifica “Acest prost va rula o versiune modificata a iOS…” cu “Acest produs va rula o versiune modificata a iOS…”
  Merci ๐Ÿ™‚

 • anonimous

  sper sa fie asa, si o sa semene cu imac la design, doar ca mult mai subtire, cu spatele de aluminiu, sau chiar sa fie ca un spate de ipad

 • Abia astept sa vad in ochii celor de la Apple cum arata un tv si ce va aduce nou? Oricum pb este ca nimeni nu iti cumpara tv-ul actual, ex tv-ul din dormitor este un Sony 1080p 40inch ~ 102cm luat cu 1100$ acum 3 ani, acum daca il vand cu 200$ ar trebui sa fiu multumit ๐Ÿ™‚ si sa bag inca 1 mie pt apple tv-ul lor… Trebuie sa vina cu ceva revolutionar…. A la Apple…
  As putea sa donez celelalte tv-uri ๐Ÿ™‚