Cum sa iti faci gratuit un email personalizat pe domeniul @me.com

Lansarea iCloud aduce moartea MobileMe si Apple ofera acum utilizatorilor cu iOS 5 posibilitatea de a isi inregistra gratuit un cont de email pe domeniul @me.com. Aceste adrese erau in trecut oferite doar celor care plateau 99$ anual pentru pachetul MobileMe insa din toamna toata lumea va avea posibilitatea de a folosi domeniul pentru a isi faceo casuta de email. Pentru a va putea face o adresa de email gratuita pe domeniul @me.com trebuie sa aveti iOS 5 instalat in terminalul vostru si trebuie sa fiti logat la iCloud cu Apple ID-ul vostru.

Daca indepliniti conditiile de mai sus atunci iata ce pasi trebuie sa urmati pentru a va face un cont gratuit pe domeniul @me.com.

1. Deschideti aplicatia Settings si apoi accesati meniul iCloud.

2. In acest meniu veti avea putea seta optiunile privind tot ceea ce poate fi sincronizat cu iCloud. Veti observa totusi ca sincronizarea emailurilor este dezactivata, acest lucru se intampla pentru ca nu aveti o adresa @me.com.

3. Activati sincronizarea emailurilor prin apasarea pe butonul din partea dreapta a campului Mail si veti fi intampinati de un ecran in care vi se cere sa faceti o adresa de email @me.com. Apasati butonul create.

4. In noul meniu veti introduce numele de utilizator pe care doriti sa il folositi cu mailul @me.com apoi apsati Next. Daca numele de utilizator este liber atunci adresa va fi generata.

Asta e tot, acum aveti o adresa de email@me.com gratuita, in meniul de setari ea este configurata pentru a putea fi folosita si orice email trimis de voi prin contul iCloud va fi trimis de pe adresa @me.com facuta acum.

Articolul precedentiOS 5 contine informatii despre o noua versiune a aplicatie Maps
Articolul următorVideo: Springtomize 1.5-2 disponibil in Cydia
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.