Cum sa iti faci gratuit un email personalizat pe domeniul @me.com

Lansarea iCloud aduce moartea MobileMe si Apple ofera acum utilizatorilor cu iOS 5 posibilitatea de a isi inregistra gratuit un cont de email pe domeniul @me.com. Aceste adrese erau in trecut oferite doar celor care plateau 99$ anual pentru pachetul MobileMe insa din toamna toata lumea va avea posibilitatea de a folosi domeniul pentru a isi faceo casuta de email. Pentru a va putea face o adresa de email gratuita pe domeniul @me.com trebuie sa aveti iOS 5 instalat in terminalul vostru si trebuie sa fiti logat la iCloud cu Apple ID-ul vostru.

Daca indepliniti conditiile de mai sus atunci iata ce pasi trebuie sa urmati pentru a va face un cont gratuit pe domeniul @me.com.

1. Deschideti aplicatia Settings si apoi accesati meniul iCloud.

2. In acest meniu veti avea putea seta optiunile privind tot ceea ce poate fi sincronizat cu iCloud. Veti observa totusi ca sincronizarea emailurilor este dezactivata, acest lucru se intampla pentru ca nu aveti o adresa @me.com.

3. Activati sincronizarea emailurilor prin apasarea pe butonul din partea dreapta a campului Mail si veti fi intampinati de un ecran in care vi se cere sa faceti o adresa de email @me.com. Apasati butonul create.

4. In noul meniu veti introduce numele de utilizator pe care doriti sa il folositi cu mailul @me.com apoi apsati Next. Daca numele de utilizator este liber atunci adresa va fi generata.

Asta e tot, acum aveti o adresa de email@me.com gratuita, in meniul de setari ea este configurata pentru a putea fi folosita si orice email trimis de voi prin contul iCloud va fi trimis de pe adresa @me.com facuta acum.

10 COMENTARII

  1. question … poate lumea accesa (daca nu e logata cu cont de dev) respectiva adresa de e-mail de pe altceva decat de pe idevice-ul cu UDID bagat in contul dev-ului respectiv?

    as an example … zaone presupun ca tu nu esti dev dar ai idevice-urile logate in contul celui ce iti face aplicatia… poti accesa mail-ul din me.com?

  2. Merge folosit si pe Outlook, si pe Mac in Mail dupa instalarea iCloud Beta.

    Zaone, am incercat si am reusit pe Mac, cu toate ca a trebuit sa incerc mai intai pe Windows, ceea ce e ciudat.

    Am accès si la serviciul Back to my Mac, un fel de TeamViewer, mult mai usor de folosit.

  3. deci se poate face e mail personalizat ,,,,dar cum pot face unul pe co.uk pe yahoo dac stie cineva sa ami zica si mie multumesc anticipat