Cumpara orice laptop si primesti TVA-ul inapoi!

eMag a lasat astazi o promotie extrem de interesanta prin care ne da posibilitatea de a cumpara orice laptop/netbook si sa primim TVA-ul inapoi sub forma unui Card Cadou care poate fi folosit pentru a cumpara altceva tot de la eMag. Promotia a inceput ieri si este valabila pana in data de 30 iunie insa Cardurile Cadou pot fi folosite abia intre 1 si 15 septembrie, deci va trebui sa asteptati foarte mult pentru a ii putea folosi efectiv. Partea buna este ca in acel card cadou veti primi inapoi o suma considerabila in functie de laptop-ul pe care va decideti sa il achizitionati de la eMag.

In cazul unui MacBook Cardurile Cadou au o valoare cuprinsa intre 1000 si peste 2000 lei, in functie de valoarea MacBook-ului pe care il achizitionati voi. La o prima vedere oferta pare buna insa daca ne uitam la categoriile de produse pentru care poate fi folosit acest Card Cadou, bucuria dispare. Cardul cadou poate fi folosit pentru a achizitiona un produs din urmatorele categorii : Televizoare, Masini de spalat rufe, Masini de spalat vase, Aparate Frigorifice, Aragazuri, Cuptoare incorporabile, Plite incorporabile, Cuptoare cu microunde incorporabile, Masini de spalat vase incorporabile.

Oferta este foarte buna pana ajungi sa citesti cum poti folosi Cardul insa daca doriti sa va cumparat o masina de spalat sau un frigider in toamna atunci puteti achizitiona un laptop acum.