O femeie din China a fost dispusa sa isi vanda virginitatea pentru un iPhone 4

18

Saptamanile trecute v-am prezentat cazul unui copil din China care si-a vandut un rinichi pentru a isi cumpara o tableta iPad. Acum va prezint cazul unei tinere din aceeasi tara care este dispusa sa isi vanda virginitatea pentru a cumpara un terminal iPhone 4. Tanara a publicat propriile imagini plus informatii despre ea pe un site de socializare din China unde a mentionat ca este dispusa sa isi vanda virginitatea pentru un terminal iPhone 4 pe care tatal sau refuza sa i-l cumpere.

Biznewschina reported that a female jiulinghou, referring to those born during the 90’s, tweeted on Weibo (Chinese version of Twitter) that it is her “dream to own a iPhone4 but her father won’t let her get one. She then decided to sleep with someone in exchange for the mobile device.

The Guangdong teen has posted a picture of herself along with other basic personal information saying she is willing to “sell” her virginity to anyone that buys her a iPhone 4.

Se pare ca in China unii parinti au o reala problema in copiii care recurg la astfel de gesturi pentru a isi cumpara diverse gadget-uri, nu doar pe cele ale Apple. Parerea mea este ca nici un gadget de pe piata nu merita un sacrificiu atat de mare, nici un dispozitiv nu este chiar atat de important in momentul de fata.