Vodafone lanseaza iPad 2 in Romania, incheie parteneriate cu iStyle si eMag

Intr-un comunicat de presa publicat astazi, Vodafone a anuntat lansarea unor planuri tarifare de date mobile pentru tableta iPad 2. Vorbim desigur despre modelul 3G, singurul capabil sa se conecteze la internet folosind o conexiune de date a unui operator de telefonie mobila. Planurile tarifare oferite de catre Vodafone sunt disponibile fara abonament deci vorbim despre planuri prepay care pot fi activate/dezactivate oricand. Informatii suplimentare despre aceste planuri tarifare ar trebui sa fie disponibile la adresa https://www.vodafone.ro/ipad/ care deocamdata nu functioneaza.

Vodafone a incheiat un parteneriat cu iStyle si eMAG in ceea ce priveste comercializarea iPad 2 si orice tablete cumparate de la aceste 2 magazine vor putea beneficia de conexiuni de date oferite de Vodafone probabil prin achizitionarea unei cartele. Mai multe detalii va voi oferi cand functioneaza pagina dedicata iPad de pe site-ul Vodafone.

UPDATE: Iata in exclusivitate noul plan tarifar al celor de la Vodafone.

Marea stire este ca Vodafone va lansa iPad 2 in Romania inaintea Orange.

Bucharest, Romania, 23 iunie 2011 – Vodafone ofera, incepand din 24 iunie, planuri tarifare de date mobile dedicate pentru iPad 2 cu WiFi si 3G, in Romania. Planurile tarifare de date dedicate vor fi disponibile fara abonament, permitand utilizatorilor sa le activeze sau sa le intrerupa oricand.

Pe langa oferta dedicata pentru iPad, clientii pot opta pentru oricare dintre ofertele de Internet Mobil din portofoliul Vodafone. In continuare, pana la 31 iulie, clientii Vodafone beneficiaza promotional de trafic dublu atat la abonamentele de Internet Mobil cat si in cazul optiunilor Cartela Internet Vodafone.

iPad 2 cu WiFi si 3G va fi comercializat prin partenerii Vodafone iStyle si eMag, iar activarea serviciilor Vodafone se va putea face in toata reteaua Vodafone si in magazinele partenerilor nostri.