Prima Pagina Android Infografic: Lumea aplicatiilor intr-un simplu grafic

Infografic: Lumea aplicatiilor intr-un simplu grafic

Cei de la Cube labs au facut un infografic foarte interesant in care compara cele mai importante 6 magazine de aplicatii pentru platforme mobile. App Store, Android Market, Blackberry World, Ovi Store, WebOS App Catalog si Windows Marketplace au fost fost comparate in acest grafic pe baza a 6 criterii : lansarea magazinului de aplicatii, numarul de aplicatii disponibile in SUA, numarul de descarcari zilnice, platforma compatibila, procentul din vanzari care revine dezvoltatorilor, metode de plata si suma necesara pentru inregistrarea unui cont de dezvoltator.

Pe langa aceste informatii punctuale infograficul contine informatii despre cota de piata a marilor producatori dar si cateva informatii interesante despre modul incare s-au dezvoltat magazinele de aplicatii. App Store-ul este cel mai mare in momentul de fata insa se estimeaza ca pana la sfarsitul lunii iulie Android Market il va ajunge din urma si il va si intrece.

 • MSlv

  zaone, ai putea sa faci si tu in asa fel incat sa se poata vizualiza poza la dimensiunea originala? cand dau click imi apare o miniatura in loc sa fie poza mare…

 • Ce browser ai?

 • Roby

  si la mine tot mica e ..si am chrome

 • Bose

  Click dreapta, open image in another tab .

 • MSlv

  si eu tot chrome.

  mersi Bose, a mers perfect cum ai zis tu, mie nu mi-a trecut prin cap sa incerc :)))