Video: Skype pentru iPad va fi disponibila marti

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c7PbeiCkMz4[/youtube]

Aseara v-am aratat primul clip video in care era prezentata viitoare aplicatie Skype pentru iPad si in cursul noptii trecute cei de la cNet au avut ocazia de a testa noua aplicatie. Ei sustin ca aplicatia Skype pentru iPad va fi disponibila in App Store incepand de marti insa multumita celor de la Skype au avut ocazia de a o testa inca de ieri. In articolul publicat aseara cei de la cNet au prezentat rezultatele obtinute in cadrul testelor facute pentru noua aplicatie. Pe scurt, pe iPad veti putea vedea doar o conexiune video, iPad 2 veti putea face video chat cu oricine, o conexiune Wi-Fi va asigura calitate foarte buna a imaginii iar o conexiune 3G va aduce blocaje lungi si dese.

During our preliminary tests today, we made calls over Wi-Fi to an iPhone 4 (3G) and to Skype on a desktop computer with a hard line. Wi-Fi video calling to the desktop produced the best quality on both ends, with high image resolution and video that was mostly smooth; there was only a slight delay. During a call, our friends notices almost no difference in video quality when we switched between the front- and rear-facing iPad 2 cameras; they told us that both images had sharp edges and nothing looked especially blurred.

Interfata aplicatiei a fost refacuta pentru a oferi utilizatorilor o exprienta cat mai placuta atat in timpul convorbirilor video cat si im tipul sesiunilor de instant messaging. Cei de la cNet spun ca in timpul convorbirilof video tastatura acopera o buna parte din ecran deci nu veti putea scrie mesaje in fereastra de chat fara sa ascundeti jumatatedin feed-ul video al interlocutorului vostru. Meniul contacts a fost refacut in aplicatia pentru iPad, afiseaza mai multe informatii si imprumuta unele caracteristici ale album view-ului din iTunes.

In concluzie marti vom avea Skype pentru iPad in App Store si atunci vom sti mai multe despre cum functioneaza aplicatia.