Video: Aplicatia Skype pentru iPad

3

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c7PbeiCkMz4[/youtube]

Astazi a aparut pe canalul YouTube al celor de la Skype clipul video de mai sus in care este prezentata viitoarea aplicatie pentru iPad a celebrului serviciu de instant messaging. Clipul video a fost sters si repus pe canalul YouTube al celor de la Skype deci este cat se poate de veridic. In video ne sunt demonstrate functiile aplicatiei: instant messaging, posibilitatea de a face apeluri video prin 3G/Wi-Fi, in mare are acelasi functii precum aplicatia pentru iPhone. Ceea ce vedem noi acolo este special facut pentru ecranul tabletei iPad si era timpul ca Skype sa lanseze aplicatia aceasta avand in vedere ca milioane de utilizatori o asteapta.

Oficial nu se stie nimic despre o posibila data de lansare a noii aplicatii insa cand va fi disponibila va voi anunta.

UPDATE: Cei de la TUAW au reusit sa ia legatura cu 2 membri ai echipei de conducere a Skype care au confirmat ca aplicatia pentru iPad va fi disponibila de indata ce este acceptata in App Store de catre Apple.

Osterloh says that the iPhone version of Skype burst out of the gate quickly, with a big launch and “a userbase that doubled in just a month’s time.” And he said the iPad version should “have a similar success,” especially since it’s basically the same in functionality: chatting, audio and video calling, and all of the other standard actions you can expect from Skype. The current app has been in testing for a few months now, and Osterloh is excited to unleash it on the public.