Prima Pagina Android 95% din terminalele iPhone din Germania ruleaza iOS 4

95% din terminalele iPhone din Germania ruleaza iOS 4

O companie de advertising din Germania a publicat astazi un grafic in care evidentiaza modul in care a fost adoptat iOS 4 de catre posesorii de terminale iPhone din respectiva tara. Conform lor, 95% dintre posesorii de iPhone din Germania au iOS 4 instalat pe propriul terminal, 4 % inca mai au iOS 3 si doar 0.17% ruleaza iOS 2. Avand in vedere ca vorbim despre o tara unde probabil exista peste 10 milioane de terminale iPhone, putem spune ca iOS 4 are o rata de adoptie foarte buna la un an de la lansarea oficiala.

Facand o comparatie cu Android unde producatorii trebuie sa lanseze fiecare cate o versiune speciala a unei noi versiuni a Android, noile versiuni ale iOS sunt instalate mult mai repede de catre utilizatori multumita sistemului pus la punct de catre Apple. Practic Apple ofera un update pentru toti utilizatorii in acelasi timp si cine vrea face update iar cine nu vrea nu face. Se pare ca iOS 4 i-a convins pe multi sa faca update si presupun ca aia 4% care inca au iOS 3 au in mare parte terminale iPhone 3G.

  • Sunny2012

    In Germania din 3 oameni 2 cred ca au iphone4. La fiecare pas cine foloseste un telefon ,foloseste de fapt un iphone 4. Sunt foarte mediatizate si sunt foarte forte multe. Sunt multi care nici nu prea folosesc huse,carcase cum exista la noi,adik sa ai grija de el.De ce? poate ca daca se il scapa,zgaraie isi cumpara pur si simplu altu.

  • Mihai

    La fel am vazut si eu in Franta aprox, 80% iPhone, 20% resturi… Nu mi-a venit sa cred!
    Si te intrebi de unde iti vand porumbeii negri ai Romaniei iPhone bune si false pe centura.

  • la ei exista garantie si asigurare, pentru 50 de euro pe an, orice ai face rau unui iphone primesti altul, evident nu toti se gandesc sa il impuste:) asa ca piata asigurarilor merge, la fel si in spania si cred ca in multe alte tari…