Swiffy transforma continutul flash in HTML 5 insa rezultatul final lasa de dorit

Google a lansat aseara un nou serviciu numit Swiffy care permite web developerilor sa isi transforme fisierele flash in fisere HTML 5 prin simpla apasare a unui buton. Google a facut un website unde oricine poate merge si poate incarca un fisiere flash iar in cateva secunde primeste un fisier in format HTML 5 pe care il poate publica pe propriul website si care poate fi accesat de pe orice browser. Procedura este foarte simpla insa Google a impus o limita in ceea ce priveste marimea fisierelor ce pot fi transformate astfel ca orice fisier mai mare de 512KB este respins.

Ideea este grozava insa din pacate rezultatul acestei transformari este unul nesatisfacator pentru multi deoarece fisierul HTML 5 este lasat fara anumite componente de design si daca priviti cele 2 bannere de aici(accesati de pe desktop) veti intelege de ce. Probabil unii vor folosi sistemul, altii probabil nu, ideea este buna si ar trebui preluata de altii insa mult imbunatatita.

 

Articolul precedentVideo: Papa foloseste iPad 2
Articolul următorUniScribe 2 permite scrierea notitelor oriunde in iOS
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.