Cum a schimbat tableta iPad 2 viata unei fetite de 9 ani

Ziarul The Herald Sun a publicat ieri un articol in care prezinta povestea unei micute de 9 ani a carei viata a fost schimbata multumita unei tablete iPad 2. Fetita a fost diagnosticata cu albinism, o boala care ii afecteaza atat pielea cat si vederea, o boala care o impiedica sa faca multe lucruri, inclusiv sa citeasca. Pana sa ii fie daruita o tableta iPad 2, ea primea de la parinti si profesori meteriale pentru citit care aveau scrisul marit astfel incat ea sa poata recunoaste literele cum trebuie. Tableta iPad 2 a schimbat acest lucru avand in vedere ca scrisul poate fi marit oricat de mult este nevoie iar mama tinerei spune ca tableta a ajutat-o foarte mult pe fetita ei in ceea ce priveste activitatea scoalara si nu numai.

In ideea de a ii multumi lui Steve Jobs pentru felul in care iPad 2 a imbunatatit viata fetitei, Fiona(mama fetitei) i-a trimis acestuia un email in care a explicat intreaga poveste din spatele tablete iPad. Aparent Steve Jobs a citit acel email si i-a raspuns femeii cerandu-i o poza cu fetita ei insa cerandu-i totodata permisiunea de a citi scrisoarea in fata membrilor echipei de conducerea a companiei Apple. Desigur ca il vom mai auzi pe Steve Jobs mentionand despre magia iPad 2 si in conferinte oficiale insa povestea este interesanta.

Within hours of directly emailing multi-billionaire chief executive Steve Jobs, she was thrilled to receive a response.

“Thanks for sharing your experience with me. Do you mind if I read your email to a group of our top 100 leaders at Apple?” he wrote.

Mr Jobs signed off with “Thanks, Steve”, and asked for a high-resolution photo of Holly with her iPad.

Privind lucrurile obiectiv, putea fi orice alta tableta in locul iPad 2 si fetita s-ar fi descurcat la fel de bine iar viata ei ar fi fost schimbata in acelasi mod. Daca era o alta tableta decat iPad 2 probabil nici nu am fi auzit de poveste insa e bine sa aflam si lucruri bune despre modul in care schimba o tableta viata unei persoane.