Google+ va avea un competitor pentru Game Center si Facebook pregateste o lansare surpriza

Daca Apple si Microsoft pot atunci poate si Google, cel putin asta reiese din codul sursa al unei pagini ce apartine serviciului Google+ promovat de catre Google in ultima vreme. Se pare ca Google pregateste lansarea unei retele sociale pentru gameri asemanatoare cu Game Center-ul celor de la Apple si cu platforma facuta de Microsoft pentru Xbox. Google+ Games se va numi noul serviciu pe care Google probabil se pregateste sa il lanseze in viitorul apropiat insa care are nevoie de sustinerea unei platforme ca Android pentru a avea succes.

“have sent you invites and more from Google+ Games”

Stiu ca multi dintre voi asteapta o noua aplicatie Facebook pentru iPad si saptamana viitoare s-ar putea sa o avem in App Store. Saptamana aceasta CEO-ul FaceBook, Mark Zuckerberg, a declarat ca saptamana viitoare ne asteapta o lansare grozava si speculatiile au mers in toate partile in urma acestui anunt. Lansarea ar putea avea legatura cu o noua functie a site-ului FaceBook, cu introducerea unei aplicatii in App Store sau cu cine stie ce altceva dar majoritatea spera sa apara o aplicatie. Nu se stie cand anume in cursul saptamanii viitoare va avea loc aceasta lansare insa este cert ca ne asteapta ceva “frumos” din partea celor de la FaceBook.

Chief Executive and founder Mark Zuckerberg told reporters in a visit to Facebook’s Seattle office on Wednesday that the company planned to “launch something awesome” next week.

He said the project had been developed at the 40-person Seattle office, Facebook’s only major engineering center outside of its Palo Alto, California headquarters.

6 COMENTARII

  1. O don’t give a penny on facebook .dupa parerea mea acesata lansare are aceasi valoare cu declaratiile lu basescu despre regele mihai .mult supraevaluate