Video: Walt Mossberg despre HP Touchpad vs iPad 2

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xJBBRgAxJg4[/youtube]

Walt Mossberg, celebrul jurnalist al Wall Streeet Journal, a avut ocazia de a face un review tabletei HP TouchPad si in clipul video de mai sus avem opiniile sale cu privire la noua tableta. Din pacate majoritatea celor care au testat tableta sustin ca aceasta nu se poate compara cu iPad 2 si cu siguranta nu va depasi iPad 2 in nici un domeniu. Mossberg sustine ca HP TouchPad a fost gandita pentru a fi mai buna decat iPad si nu decat iPad 2 insa principala problema a tabletei este sistemul de operare care deocamdata are foarte multe lipsuri fata de iOS si Android.

Pentru HP TouchPad exista in jur de 300 de aplicatii, cam tot atatea sunt si pentru Honeycomb insa facand o comparatie cu App Store unde sunt 100.000 parca pare mai atractiva o tableta iPad 2. In concluzie HP TouchPad nu este in momentul de fata o alternativa demna de luat in seama in ceea ce priveste competitia cu tableta iPad 2 si probabil update-urile ulterioare ale sistemului de operare nu vor rezolva prea multe.

1 COMENTARIU

  1. @zaone inlegatura cu app, cunosc sute de oameni cu laptopuri care in afara de ce le vine livrat pe el windows si office altceva nu cunosc si nici nu vor sa cunoasca… asa sunt si o groaza de useri de tablete, daca au programul de deschis pdf sa citeasca niste carti e ok, normal nu o sa depaseasca ipad 2 nicicum, dar nu cred ca marele avantaj il reprezinta nr de app, ca inainte sa iei o astfel de tableta nu ai de a face cu ele, doar cu ce vezi in magazine si cu specificatiile.