Prima Pagina iDevices Vodafone lanseaza noi optiuni de internet mobil

Vodafone lanseaza noi optiuni de internet mobil

Astazi Vodafone a publicat un comunicat de presa in care anunta lansarea unor noi abonamente de internet mobil pentru clientii noi si cei existenti. Aveti mai jos intregul comunicat.

Bucuresti, 30 iunie 2011 – Abonatii serviciilor de date pe telefonul mobil beneficiaza, incepand din 1 iulie, de noi optiuni de Internet pe mobil, cu planuri tarifare avantajoase, pentru browsing, acces la e-mail si retele sociale, precum si trafic gratuit in portalul Vodafone live!.

Astfel, optiunea Internet pe mobil 50 MB ofera utilizatorilor cu nevoi ocazionale de browsing acces la Internet si e-mail, pentru 2 Euro / luna, fara perioada contractuala. Mai mult, utilizatorii care semneaza un contract cu durata de 12 luni, pot alege aceasta optiune pentru 1,5 Euro /luna.

Clientii Vodafone pot alege si optiunea Internet pe mobil 250 MB pentru un tarif lunar de 4 Euro, fara perioada contractuala. Pentru un abonament incheiat pe o perioada de 12 luni, costul optiunii scade la 3 Euro / luna.

Pentru clientii cu nevoi extinse de browsing, optiunea Internet pe mobil 500 MB este disponibila pentru 7 Euro/luna, fara perioada contractuala. De asemenea, tariful optiunii este de 5,5 Euro /luna pentru contractele incheiate pe o durata de 12 luni.

In plus, Vodafone Romania pune la dispozitia abonatilor si optiunea Internet pe mobil 1GB, la un tarif lunar de 12 Euro. Costul optiunii devine 9 Euro / luna pentru abonamentele cu durata de 12 luni.

Abonatii serviciilor Vodafone pot alege astfel optiunea care le acopera cel mai bine nevoile de comunicare online, pentru descarcare de aplicatii, streaming, jocuri, videoclipuri sau acces la continutul din portalul Vodafone live!.

 • Ivan

  Foarte interesant, dar cum sta treaba cu PrePay sau varianta fara abonament este prepay?

 • VM

  eu am un prepay care are 250 mb la 4 euro/luna

 • da dar la vodafone nu merg apelurile voip … adica treb sa mai platesti vreo 3 euro ca sa beneficiezi si de optiunea apelurilor voip 🙂 … sunt niste japcari … de aia ma portez in frog 🙂 … cu 5 euro pe luna am si net 250 mb, si minute/sms in retea si nationale 🙂

 • mariusr22

  Scump!!!! Dincolo era mai ieftin…

  Eu am o optiune de 500 de Mb activata acum unul sau 2 ani cu 4 Euro… Acum e 7 Euro sau 5.5 daca te inhami la un an cu ei… Nu-mi plac schimbarile astea. Nu au modificat nici tarifele la valori sub concurenta si nici nu au imbunatatit cu ceva serviciile (macar sa fi marit cantitatile de Mb din abonamente…)

 • Eu am 1.5gb cu 7 euro de la cosmote..

 • REDman

  Mie ni se par ok optiunile noi. Nu cred ca este un lucru rau ca fac un “discount” daca faci pe o perioada de 12 luni. E adevarat ca optiunea de 500 mb este mai scumpa fata de acum un an sau 2 dar macar acum este ca la un moment-dat o scosesera. Eu am vodafone pentru tineri si pt. 6 euro/luna am 500mb trafic, 600min+600sms+75 (parca)minute nationale si sunt super multumit si ma bate gandul sa imi mai pun macar 250 mb ca la sfarsit de luna cam lungesc traficul ramas 😛

 • Octavian

  Eu am 5Gb la Orange pt 10 eur + altul pt laptop de 25 eur cu trafic absolut nelimitat (a fost o promotie).
  Ce rahat de abonament cu 50Mb la 2 eur. Pe iphone sau ipad 50Mb se consuma intr-o ora de accesare pagini internet.

  Presupun ca cei din targhetul blogului nu sunt consumatori de maxim 50Mb pe luna, nu ? 🙂

  Foarte tare Voda!!!

 • 50 mb pe luna e pt mail si atat … poate nici de mail nu-ti ajunge … Vodafone au cam cele mai proaste oferte de net !!!

 • Milenium

  @octavian “Pe iphone sau ipad 50Mb”
  Deci daca folosesti web doar 50 mb nu ti se consuma intr-o ora nici mort. Imaginile si web-urile se comprima la iphone. Eu am avut 150 mb si cu netul continu pornit mail + okazii + cateva web-uri care le folosesc si nu am resit sa i termin intr-o luna nici jumate. Daca vrei poti.

  Cat despre servicii fiecare cum poate mai bine, eu am 90 % din prieteni in vdf, deci nu am ce face cu cosmote si orange.

 • Si din nou Personal Hotspot e ignorat…Se poate sa se lanseze odata ca sa nu mai trebuiasca sa fac jailbreak ?! God…

 • Majoritatea dupa ce au depasit traficul si au vazut cat au factura au renuntat.de asta acum a aparut ca noutate abonarea pe un an.eu la 1 gb aveam 11 euro fara tva.acum e un pic mai ieftin dar este loc de si mai ieftin.
  Am semnat un abonament de date pentru ipad cu 12 euro la oferta in loc de 2gb sa am 4 gb pe toata durata contractului.am consumat 2gb si acum mi-au redus viteza.contorul din ipad arata 2 gb consumati si cred ca arata bine.nu am folosit cartela decat in ipad.ei spun la relatii clienti ca am consumat 4gb.
  Am mai facut o sesizare prin email si astept raspuns.sunt cam hoti.cum nu esti atent te fura ca in codru.

 • Am primit scuze acum de la vodafone.mi-au dat drumul la speed.

 • Este forte scump la voi eu am Pe iPhone 4 Internet nolimit Si pot sta cat vreau eu. Dar am avut un 3GS Si internetul era de 2 gb Si eu mam uitat la niste filme Si am trecut 8 gb peste Si am patit 80 de dollar in plus . E naspa rau la voi Cu netul.