Prima Pagina Apple Sondaj: Vei folosi iCloud cu iOS 5?

Sondaj: Vei folosi iCloud cu iOS 5?

iCloud este un nou sistem de backup, si nu numai,  pentru datele din terminalele noastre care va fi implementat in iOS 5 de catre Apple si va ajuta utilizatorii a renunte la iTunes pentru salvarea oricaror informatii din propriile terminale. iCloud functioneaza cu ajutorul unei conexiuni de internet si a unui imens centru de date al companiei Apple insa stim cu totii orice este pe internet nu este sigur. Astazi a aparut un zvon care anunta ca echipa de hackeri LulzSec ar fi reusit sa compromita serverele iCloud insa nu exista nici un fel de informatii care sa sustina aceste afirmatii.

Chiar daca totul este o fabulatie, avand in vedere ca in ultimele luni serverele multor companii au fost “sparte” de hackeri, increderea in serviciile online a scazut dramatic. Apple lanseaza acum un serviciu foarte important care functioneaza online si care va fi desigur atacat de diverse grupuri de hackeri aflati in cautarea catorva minute de faima. Eu folosesc iCloud pentru a face backup propriului terminal si pentru a imi salva contactele si mesajele, nu am nimic important pe telefon deci nu ma tem ca ar putea afla cineva lucruri confidentiale din telefonul meu. Voi sunteti dispusi sa folositi iCloud stiind ca exista o mica sansa ca informatiile de acolo sa fie furate?

[poll id=”58″]

 • Share it please, astept feedback-ul vostru!

 • tadeus

  Acest Cloud pare o directie inspre care merg multe companii, deci interesul este destul de mare. Probabil, asa cum se intampla deobicei, securizarea si securitatea acestor servere se va intari in timp. Ca si tine, nu am informatii deosebite in Iphone-ul meu, am si incredere in Apple, deci voi folosi fara griji acest serviciu inca de la inceput. Oricum sunt foarte curios si abia astept sa vad directiile in care se va dezvolta acest serviciu pe termen mediu.

 • Alex

  Cu siguranta , cu totii o sa folosim iCloud …..

 • tadeus

  Off topic.
  Ma gandeam ca ar fi benefic pentru acest site o sectiune unde sa putem propune sau critica diferite aplicatii, un fel de top 25 iaplicatii doar pentru cititorii acestui site. Poate exista undeva pe forum, nu am cautat foarte bine, insa, ca parere personala, cred ca ar fi benefic si interesant pentru toata lumea, o sectiune principala unde sa gasim diferite sugestii sau critici la aplicatii, venite de la persoane care se pricep.

 • bodoo69

  il folosesc deja, mi-a fost de ajutor pentru contacte, calendar, notes, cand am instalat iOS5b2 in cateva minute aveam tot la loc.

 • Blitzkrieg

  Cred ca da.

 • sigur o sa il folosesc