Ce probleme ai avut cu jailbreakme.com 3.0?

Astazi jailbreakme.com 3.0 a fost lansat oficial de catre comex si prin intermediul sau putem face jailbreak oricarui iDevice cu iOS 4.3 – 4.3.3 si tabletei iPad 2 numai daca are iOS 4.3.3. Pana acum cei care au facut jailbreak pe iPad 2 s-au plans ca nu mai functioneaza camera connection kit-ul insa restul functiilor par a functiona fara probleme. Cei care au incercat sa faca jailbreak pe iPhone sau iPod Touch au avut din pacate neplacerea de a constata ca jailbreak-ul nu este implementat deloc in terminalul lor, insa cei care au reusit sa faca jailbreak nu s-au plans de nimic.

Tableta mea iPad 2 functioneaza fara probleme cu jailbreak-ul facut azi, nu am observat probleme in ceea ce priveste autonomia sau performantele, totul pare a fi ok deocamdata. Voi ce probleme ati avut cu jailbreakme.com 3.0?

39 COMENTARII

  1. Installous nu prea merge… Dr nu stiu daca e neaparat de la jbm, pt ca nici pe celelalte doua terminale iphone 3gs, uul cu 4.1 celalalt cu 4.3.2 nu prea functioneaza

  2. Am intampinat mici probleme cu afisarea notificarilor (uneori sunt la app 1cm de aplicatia care ar trebui). Am mai intampinat (e posibil sa fie din cauza lui SBsettings) ca bara de sus, dupa ce am dat sa-mi arate si data si memoria disponibila, uneori daca il tin in landscape, cand il intorc normal, bara ramana mare si nu mai vad bateria. Se rezolva cu un respring.

  3. zaone am si eu o intrebare:am ios 4.2.1,nu pot sa fac jailbeak trebuie 4.3.3,nu???dar pe jailbreakme.com scrie sa nu dai update la 4.3.3,cum fac atunci?

  4. Am jailbreakuit 5 iPad2 4.3.3 si 5 iPhone4 white 4.3.1 in Apple Store si totul a mers perfect .

    Installous , etc .

    Doar ca adresa jaibreakme.com era blocata in routerele lor si a trebuit sa pun MyWi pe iPhoneul meu si sa le dau eu net.
    Toate au fost JB prin MyWi4 asadar .

    Cam 8 Mb pentru fiecare jailbreak .

  5. ii dau sa instalez jailbreakul,imi arata ca se oinstaleaza cidya,la jumtate iese din instalare,cand ma duc pe pagina jailbreakme.com imi zice:
    Note:If Cydia started to instal.then then disregard this and click here,apas pe linkul ala si acolo este o poza cu itunes,aia de upgradate la versiunea 4.3.3 si scrie acolo sa nu upgradezi:Now don’t upgrade!If you do,you won’t be able to jailbreaknuntil a new tools is released.

  6. @chc
    chestia aia e pentru viitor, momentan se poate face jailbreak la ultima versiune de ios adica 4.3.3 dec nu nu ai nici un motiv pentru care sa nu il pui si daca o faci ai grija cu updateu basebandului in caz ca ai nevoie de decodare.

  7. Stie cineva daca e vreo problema temporara cu unele surse din cydia? cand ii dau refresh, imi apar cateva erori. Am doar hackulo, xsellize si sinfull.
    Cand citeam un sms cu bitesms, mi s-a inchis brusc si n-a mai vrut sa iasa din boot, se restarta, iar boot. A trebuit sa ii dau restore.

  8. am o problema. am incercat jailbreakme.com, am facut jailbreak…. am vrut sa revin cu restore la 4.3.3 curat, fara JB. Am ipad 2 3g 16 gb. am primit in itunes eroare 1013. nu mai iese din recovery. pls help

  9. am facut jb la ipad 2 3g. a mers ok.. am instalat installus dar foarte foarte greu se misca si downloadu merge extrem de aiurea. am facut restore la 4.3.3 curat si mai astept o saptamana doua pana se stabilizeaza treaba. am observat dupa restore ca wifiul merge doar la 1,5 mb de pe la vreo 8mb cat aveam initial de jb. sper sa fie doar o problema de la providerul de net. ma gandesc ca ar fi cam greu dupa restore sa rama a ceva insistem..

  10. Salut!
    Am aceeași problema cu @chc , îmi arată ca instaleaza cydia pana la jumate si iese de tot…si asta după ce i-am pus 4.3.3…mentionez ca înainte sa-i pun 4.3.3 am avut 4.3 si a mers jailbreak-ul fără probleme…si după aia nu. @chc ai rezolvat problema?

  11. si la mine pare sa fie totul ok ipad 2 3g fara probleme jb facut de azi dimineata autonomia pana acum pare la fel…..restul mere tot la fel ca si inainte

  12. am un iphone 4 16gb factory unlock 4.3.3 are jailbreak cu jailbreakme.com facetime apare ca fiind activat. daca ma suna cineva cu facetime imi apare connecting si nu trece mai departe. daca sun pe cineva eu cu facetime nu ii apare nimic. exista vreo rezolvare? mai are cineva aceeasi problema?

  13. A reusit cineva sa instaleze true HD din cydia ? Eu tot primesc eroare la instalare …

    “unable to make backup link of ‘.system/library/frameworks/AVfoundation.frame work/n90/avassetexportpresents.plist’ before installing new version

    Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)”

    solutii ?

  14. Deși inițial a mers bine, astăzi orice fac in installous imi afiseaza API Error, pe o rețea unde I4 merge fara probleme, dar cu alt JB. A mai părut cineva?

  15. Se pare ca serverele sunt suprasolicitate si au fost oprite. Este ciudat ca se aplica numai pentru iPad. Nu putem decât sa așteptăm.