Prima Pagina iDevices Jailbreakme.com folosit de 500.000 de ori

Jailbreakme.com folosit de 500.000 de ori

Acum cateva minute comex a anuntat ca solutia de jailbreak de pe jailbreakme.com a fost utilizata de peste 500.000 de ori si nu mai putin de 1 milion de oameni au accesat site-ul astazi. Numarul mare de persoane interesate este normal avand in vedere ca exista foarte multi posesori de tablete iPad 2 care asteptau de 3 luni de zile lansarea acestei solutii de jailbreak insa desigur ca si multi posesori de iPhone/iPod Touch au folosit-o. Nu s-au implinit nici macar 12 ore si numarul de persoane care au utilizat jailbreakme.com este mai mult decat impresionant.

Ca efect secundar al lansarii acestei solutii de jailbreak, Cydia functioneaza foarte greu si unele site-uri adiacente au probleme in a afisa informatii pentru utilizatori. Foarte multa lume este multumita de solutia de jailbreak, probabil si mai multa va fi in urmatoarele zile si acum privim cu incredere spre iOS 5.

 • CooLFriK

  Traiascaaaa!

 • Pleecool

  Sunt curios cate persoane din 500.000 au facut donatii!

 • din saracia mea eu am donat 10$ pt. comex….oare cati au facut la fel?

 • razvanrazy

  Ajunge ca macar jumate sa doneze cel putin 1$ si tot e super bogat. Asa cum a fost, i-a iesit calumea. Felicitari lui. Doar el stie cate nopti nedormite a avut in lunile astea.

 • Vladel

  Si asta e doar prima zi 🙂 multi asteapta sa se stabiliseze treaba

 • Pingback: Jailbreakme.com folosit de peste 1 milion de ori()