Apple dezvolta o noua metoda de incarcare a terminalelor iPhone

Palm a fost prima companie care a implementat un sistem de incarcare fara fir pentru smartphone-urile sale iar in imaginea de mai sus avem demonstrat sistemul Touchstone. Apple pare a fi interesata de a produce un sistem asemanator pentru terminalele iPhone, cel putin asa sustin cei de la Wall Street Journal care au avut ocazia de a discuta cu un angajat al Apple. Problema este ca acest sistem ar putea fi lansat abia anul viitor impreuna cu a 6-a generatie a terminalului iPhone deci se pot schimba enorm de multe pana atunci. Deocamdata nu s-au oferit informatii despre modul in care va functiona acest sistem si este normal sa fie asa.

People briefed on Apple’s plans said the company is planning a major iPhone revamp then, with one person saying the company has been experimenting with features such as a new way of charging the phone.

Apple a dat in trecut de inteles ca ar fi interesata in dezvoltarea unui sistem de incarcare fara fir si este posibil ca anul viitor sa implementeze acest lucru. iOS 5 va aduce un sistem de sincronizare fara fir a datelor deci anul viitor Apple ar putea face urmatorul pas pentru eliminarea necesitatii de a utiliza cabluri cu dispozitivele noastre. Eu unul abia astept un asemenea sistem si cred ca foarte mula lume va fi interesata sa il achizitioneze chiar de cand este lansat pe piata.