Jailbreakme.com folosit de peste 1 milion de ori

Acum exact 12 ore comex anunta ca jailbreakme.com a fost folosit de peste 500.000 de ori. La ora 6 chpwn anunta ca solutia de jailbreak de pe jailbreakme.com fusese instalata de peste 1 milion de ori in dispozitivele utilizatorilor. Nu s-a implinit inca o zi de la lansare si probabil solutia de jailbreak va fi utilizata de aproape 1.5 milioane de oameni iar asta spune multe despre dorinta utilizatorilor de a o folosi. Posesorii de tablete iPad 2 sunt cei care au avut cea mai mare nevoie de aceasta solutie de jailbreak desi ea functioneaza doar pe iOS 4.3.3 insa sunt sigur ca in zilele urmatoare tot mai multi utilizatori o vor folosi.

Exploit-ul din jailbreakme.com 3.0 va fi cel mai probabil blocat in iOS 4.3.4 si iOS 5 final insa intre timp poate isi face iH8sn0w curaj si porteaza jailbreakme.com pe iOS 5.

4 COMENTARII

  1. Da despre asta era vb deci nu a fost in zadar munka lui comex da parka ieri nenea saurik zicea ca nu e buna aceasta metoda si ca nu recomanda si ca dalea dalea dar de ce sa utilizat de 1 mil de ori? Din cauza ca nu e buna nu? Ma bucur cel mai mult ca nu au cazut inca serverele lui nenea saurik se pare ca a fost pregatit de aceasta data pt ca din cate stiu eu rl este cam lenes asa ha ha ha goood job comex

  2. ai uitat sa spui ca versiunea asta are viata scurta si e cu probleme,asa ca nenea Saurik cam stie despre ce e vorba,dar de curiozitate,daca as presupune ca nu ai ipad2 si ai iphone(oricare ar fi el) cu ce te incinta solutia lui comex?mor de curiozitate..:))

  3. problema mea fiind cei cu iphone care se arunca aiurea,solutia fiind generala,dar dedicata mai ales pt ipad-uri,si vine Gheorghe cu iphonu ca are probleme,ca vrea sa fie si el in ton cu ultimile noutati in materie soft pe iphon,dar habar nu are pt cei ii foloseste,dar scuza-ma nu imi doresc polemica,ci doar sa atrag atentia sa nu mai piarda vremea aiurea ca aplle bate la usa cu noul 4.3.4. si multi o sa aive dureri de cap din cauza infumurarii….so peace..:))