Prima Pagina Cydia PlayingLyrics afiseaza versurile melodiilor tale

PlayingLyrics afiseaza versurile melodiilor tale

Tweak Week continua astazi cu un nou tweak dezvoltat de italianul Andrea Oliva sub numele de Playing Lyrics. Acest nou tweak permite posesorilor de iDevices sa afiseze versurile pentru melodiile care ruleaza in aplicatia iPod a propriului terminal. Utilizatorul trebuie sa introduca in prealabil versurile in aplicatie iar tweak-ul are doar functia de a le prelua si de a le afiza prin intermediul unui pop-up peste orice aplicatie deschisa, inclusiv in Springboard. Playing Lyrics functioneaza cu ajutorul Activator care ne permite sa setam modalitatea in care este activat tweak-ul.

Playing Lyrics nu are un mediu dedicat in aplicatia Settings, el functioneaza imediat ce este instalat. Playing Lyrics poate fi descarcat gratuit din repo-ul : http://abart97.com/betarepo.

  • Inutil , eu ascult la ipod ore intregi si versurile le pot vedea si acolo ca doar tot eu trebuie sa le introduc. Era misto daca le descarca automat sau cv de genu asa e degeaba , in plus la fiecare melodie trebuie sa ii dai dismiss din cate vad 🙂

  • attilar1

    aceasta functie este valabil la anumite piese si in Shazam Encore.

  • Ticu

    Melodiile luate prin Songbird au lyrics incluse 😉

  • Zduffy

    Pt. cei care nu au jailbreak: versurile melodiilor se pun in iTunes prin copy/paste de pe site-urile cu lyrics. click dreapta pe melodia respectiva din iTunes si dai la Get info. si acolo dai paste si resync. basca poti pune si cover-ul albumului.