Prima Pagina aplicatii RetinaPad 1.2 disponibil in Cydia

RetinaPad 1.2 disponibil in Cydia

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

RetinaPad este un tweak pentru iDevices lansat de catre dezvoltatorul Ryan Petrich, acelasi om care a initiat si supravegheaza proiectul Tweak Week prin intermediul caruia avem parte de un tweak nou in fiecare zi. RetinaPad este un tweak prin intermediul caruia utilizatorii de iDevice-uri pot transforma aplicatiile normale in aplicatii compatibile cu Retina Display. Ryan Petrich a configurat un sistem special care transforma grafica aplicatiilor intr-un pentru Retina Display insa procesul sau functioneaza doar pentru anumite aplicatii si jocuri deci nu va asteptati sa mearga chiar cu orice.

Versiunea 1.2 a tweak-ului a fost lansata in Cydia in aceasta seara si ea aduce un meniu de setari modificat dar si compatibilitate cu iOS 4.3. RetinaPad 1.2 este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul Bigboss.

emag black friday lista reduceri
 • xsss

  Zaone un iphone care are garantie la orange, daca abonamentul lui nu mai este platit ( gen tzeapa orange-ului) mai are garantie? Vreau sa cumpar un telefon asa, si ma gandesc ca poate nu mai e valabila garantia, daca le-a dat asta tzeapa 🙂

 • Gee

  Din pacate doar update-ul e gratui…

 • Zduffy

  Te duci la Noumax pt. garantie. Orange-ul n-are service apple. deci daca ti se strica troaca orange-ul il schimba sau il trimite in sua la reparat. Daca le dai teapa, prin neplata de abonament, esti mancat. Orange-ul te trimite in judecata si poa sa castige procesul in lipsa ta si te trezesti cu executorul judecatoresc la usa ta. Si vei plati de-ti vine sa te sinucizi.

 • Me

  ….cred ca orice produs electronic, odata vandut, are garantie 24 luni. Ca e platit mai apoi abonamentul sau nu, asta e alta treaba.

 • Mie in Cydia mi-l instaleaza gratuit doar ca am iOS 5 si nu are niste dependinte…

 • Andy M

  mie imi apare ca e valabil doar pt ipad, iar pe ipad imi spune ca e cu banuti.

  offtopic … s-a gasit metoda de activare ipad 2 ios 5 ?