Prima Pagina aplicatii RetinaPad 1.2 disponibil in Cydia

RetinaPad 1.2 disponibil in Cydia

RetinaPad este un tweak pentru iDevices lansat de catre dezvoltatorul Ryan Petrich, acelasi om care a initiat si supravegheaza proiectul Tweak Week prin intermediul caruia avem parte de un tweak nou in fiecare zi. RetinaPad este un tweak prin intermediul caruia utilizatorii de iDevice-uri pot transforma aplicatiile normale in aplicatii compatibile cu Retina Display. Ryan Petrich a configurat un sistem special care transforma grafica aplicatiilor intr-un pentru Retina Display insa procesul sau functioneaza doar pentru anumite aplicatii si jocuri deci nu va asteptati sa mearga chiar cu orice.

Versiunea 1.2 a tweak-ului a fost lansata in Cydia in aceasta seara si ea aduce un meniu de setari modificat dar si compatibilitate cu iOS 4.3. RetinaPad 1.2 este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul Bigboss.

 • xsss

  Zaone un iphone care are garantie la orange, daca abonamentul lui nu mai este platit ( gen tzeapa orange-ului) mai are garantie? Vreau sa cumpar un telefon asa, si ma gandesc ca poate nu mai e valabila garantia, daca le-a dat asta tzeapa 🙂

 • Gee

  Din pacate doar update-ul e gratui…

 • Zduffy

  Te duci la Noumax pt. garantie. Orange-ul n-are service apple. deci daca ti se strica troaca orange-ul il schimba sau il trimite in sua la reparat. Daca le dai teapa, prin neplata de abonament, esti mancat. Orange-ul te trimite in judecata si poa sa castige procesul in lipsa ta si te trezesti cu executorul judecatoresc la usa ta. Si vei plati de-ti vine sa te sinucizi.

 • Me

  ….cred ca orice produs electronic, odata vandut, are garantie 24 luni. Ca e platit mai apoi abonamentul sau nu, asta e alta treaba.

 • Mie in Cydia mi-l instaleaza gratuit doar ca am iOS 5 si nu are niste dependinte…

 • Andy M

  mie imi apare ca e valabil doar pt ipad, iar pe ipad imi spune ca e cu banuti.

  offtopic … s-a gasit metoda de activare ipad 2 ios 5 ?