Jailbreakme.com 3.0 actualizat prin Cydia

In aceasta seara saurik a lansat in Cydia un upgrade pentru jailbreak-ul facut prin jailbreakme.com 3.0. V-am spus acum cateva zile ca aceasta va fi metoda prin care solutia va fi actualizata si vor fi rezolvate problemele asa de acum puteti instala din Cydia noul update. saurik a implementat update-ul pentru jailbreakme.com 3.0 intr-un Essential upgrade pack pentru Cydia care va fi afisat tuturor celor care au Cydia instalata. Acest update ar trebui sa rezolve probleme cu Camera Connection kit plus alte buguri ale solutiei in sine deci este recomandabil sa il instalati de indata ce va apare.

Pentru instalare trebuie doar sa deschideti Cydia si sa acceptati mesajul prin care vi se spune ca aveti un update disponibil apoi sa il instalati.

9 COMENTARII

  1. Salut tuturor, pentru IPHONE 4 necodat, aceasta ar fi solutia cea mai ok si usoara pt. JB ?
    Si daca prin JB vreau doar sa instalez aplicatii care in mod normal sunt pe bani, fara a instala tweak-uri, bateria o sa imi fie afectata cu ceva ?

  2. merge pe ipod touch cu 4.3.3? am incercat cu redsnow dupa tutorialurile puse de tine si n-am reusit. pe 3GS a mers cu redsnow si cu jailbreakme.com.. da pe ipod touch?