Prima Pagina aplicatii iTunes Connect inchis, App Store-ul ar putea functiona sporadic

iTunes Connect inchis, App Store-ul ar putea functiona sporadic

Apple si-a anuntat dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS/Mac OS X ca iTunes Connect, centrul prin care sunt administrate aplicatiile din App Store, va fi inchis astazi timp de cateva ore in care se vor face lucrari de mentenanta. Apple a trimis cate un email fiecarui dezvoltator de aplicatii pentru iOS in care ii atentiona cu privire la downtime si a specificat faptul ca anumite App Store-uri vor functiona intermitent. App Store Romania nu se afla in acea lista insa nu este exclus ca noi sa avem probeleme cu utilizarea magazinului de aplicatii.

iTunes Connect will be undergoing scheduled maintenance on Wednesday, July 13 from 9 a.m. to 4 p.m. PDT.

During this time, iTunes Connect will still be available. However, pricing changes made between 9 a.m. and 4 p.m. PDT will cause the app to become unavailable for purchase until maintenance is complete, at which point the app will become available at the new price. To avoid interruptions to the availability of your apps, do not make price changes during this time.

Lastly, customers may not be able to purchase apps in the Mexico, U.K., Australia, Switzerland, Japan or Norway storefronts during the scheduled maintenance.

Regards,
The App Store team

Deocamdata App Store-ul functioneaza fara probleme insa daca dupa-amiaza nu veti putea descarca aplicatii veti sti care este cauza.

 • Eu am cont pe appstore romania si de aseara sunt probleme, am facut un update si nu il vede si merge cateodata.

 • REDman

  Eu am avut si aseara probleme cu AppStore-ul (romania). Credeam ca este vreo problema cu beta care tocmai il pusesem pe i4 si cu itubes 10.5 beta.

 • Alex

  Salut, Zaone! Scuze de off-topic dar am o nelamurire, in caz ca ma poti ajuta cu un raspuns. Pentru aplicatia Mail din iOS, atunci cand deschid un atasament al unui mail si imi spune ca il downloadeaza, este salvat undeva in iPhone sau este doar pe server si trebuie sa il salvez cu o aplicatie din Cydia. Motivul pentru care te intreb este unu pentru ca am nevoie de un document si nu pot accesa netul in momentul acesta de pe telefon, iar calculatorul de pe care scriu acuma nu ma ajuta si doi pentru ca daca sunt salvate in iPhone de la sine cand dai click pe atasament, sa pot elibera cand doresc memoria.
  Multumesc anticipat si toate cele bune!

 • Pingback: Apple pregateste lansarea unor noi modele MacBook si Mac Mini()

 • B06DAN

  alex. Daca este o poza sau document, il downloadeaza in mail, iar in momentul cand nu ai net poti intra pe mail si sa revezi poza sau documentul fara sa il mai downloadeze

 • CalinC

  treaba asta cu functionarea intermitenta o patzesc de vreo 2 zile pe contul de Romania,e bine ca au confirmat problema ca era sa ma apuc de restore…:)))