Prima Pagina iDevices Jailbreakme.com marcat ca website nesigur

Jailbreakme.com marcat ca website nesigur

Nu a trecut decat o saptamana de la lansarea jailbreakme.com 3.0 si deja site-ul a fost marcat ca fiind nesigur pentru utilizatori. O persoana a intampinat mesajul de mai sus cand a incercat sa acceseze jailbreakme.com din Internet Explorer insa deocamdata este un caz izolat deci nu trebuie sa va faceti griji. Daca vor fi introduse indeajuns de multe plangeri ar putea fi blocat site-ul insa numai pentru utilizatorii de browsere pentru desktop deoarece in Safari pentru iOS sansele sunt foarte mici ca acest lucru sa se intample.

Pe de alta parte, daca programele antivirus vor vedea jailbreakme.com drept un website periculos s-ar putea sa nu va lase sa il accesati iar in cazul unei conexiuni de internet partajate din calculator pe iDevice nu veti putea accesa site-ul. Mie unul imi vine greu sa inteleg de ce unii ar dori sa blocheze acest website din moment ce versiunile anterioare nu au fost blocate insa orice este posibil.

  • @zaone, ce treaba are cu internet explorer si antivirus, Jailbreakme.com ne este de folos daca il accesam direct de pe iphone / ipad…

  • Antivirsul iti poate bloca orice website 😉 Daca tu partajezi conexiunea de internet de la calculator la terminal atunci antivirusul blocheaza traficul.

  • De fapt firewall-ul poate bloca site-ul, iar daca esti pe propiul comp cred ca ai si acces de admin la acel antiv.firewall pentru a il lista ca safe:) La fel si cu browserul.

  • @Mihai Chirita: Si antivirusul poate, sunt patit.

  • Zduffy

    la mine cu firefox si kaspersky cu licenta cumparata, site-ul asta nu are nici pe reaq!. internet explorerul e petardaaa!