Apple face angajari pentru posibila lansare a iPhone 5 in august

Cei de la cnet Marea Britanie au descoperit pe internet o oferta de munca publicata de catre o celebra agentie de recrutare in care se specifica faptul ca Apple cauta sa angajeze persoane pentru echipa de vanzari pentru terminale iPhone. Oferta de munca specifica faptul ca job-ul se va intinde pe durata a peste 2 luni intre 16 august si 29 octombrie, timp in care angajatii vor trebui sa munceasca, cu norma intreaga la un proiect “interesant” pe care Apple se pregateste sa il lanseze.

The post, which was sent to us by a tipster, asks for “full-time iPhone Sales Staff for an exciting project to work 5 days a week (Tuesday-Saturday) for the period 16th August – 29th October within key retail stores”. The posting appears several times on Reed, with each post covering a different area of the UK.

It sounds as if Apple is looking to bolster its sales staff, and the only reason we can think is that there’s a big product launch on the horizon.

Oferta de munca specifica in mod foarte clar pentru ce anume are Apple nevoie de angajati insa perioada mare in care se intinde proiectul da de inteles ca un nou model de iPhone ar putea fi lansat in respectiva perioada si nu neaparat in august. Nu cred ca Apple va lansa noul iPhone in luna august din moment ce iOS 5 este programat pentru lansare abia in  toamna insa nu ar fi exclus sa avem iPhone 5 disponibil chiar din primele zile ale lunii septembrie impreuna cu noul iOS 5.