Apple testeaza functia de inregistrare a pozelor panoramice in iOS 5

La foarte scurt timp dupa lansarea oficiala a iOS 5 beta 1 v-am spus ca Apple lucreaza la implementarea posibilitatii de a face poze panoramice folosind terminalele noastre. 2 versiuni beta mai tarziu si optiunile pentru efectuarea de poze panoramice sunt inca prezente in iOS 5 deci Apple pare destul de interesata sa includa aceasta functie. E greu de spus daca functia va fi disponibila in versiunea finala a iOS 5 insa ea exista in iOS 5 beta 3, Apple o testeaza dar exista oricand posibilitatea ca functia sa fie scoasa in versiunea finala.

In App Store exista destule aplicatii care ne permit sa facem poze panoramice insa aplicatia Photosynth este cea mai “stralucita” dintre toate. Clipuri video panoramice putem face doar utilizand accesorii speciale pentru iDevice-uri deci este foarte probabil ca functiile aplicatiei Camera din iOS 5 sa se rezume doar la posibilitatea de a face poze panoramice. Daca Apple va implementa aceasta functie va fi cu un pas peste competitorii care deocamdata nu se gandesc la asa ceva.

7 COMENTARII

  1. nu vreau sa fiu rau, dar concurenta a gandit de ceva vreme asta, lg viewty (2oo7) oferea posibiliteatea nativ de a face fotografii panoramice, care ieseau destul de bine, camera fiind una foarte buna, mai ales la peisaje

  2. hei,Zaone,stii ca ai avut ceva legat de o posibila varaianta de iphone5 cu 2 camere,probabil pt asta se pregateau chinezii ..:)))