Pixeet aduce posibilitatea de a face poze panoramice cu un iPhone 4

      Accesoriile care ne permit sa facem poze panoramice folosind propriul dispozitiv nu sunt noi insa cei de la Pixeet aduc acum o noua metoda de a indeplini aceasta functie. Pixeet a dezvoltat o carcasa speciala pentru iPhone 4 care permite atasarea unui obiectiv care ne da voie sa facem poze panoramice folosind un terminal iPhone 4. Carcasa pentru iPhone 4 este simpla, se ataseaza precum oricare alta insa obiectulcare permite inregistrarea pozelor panoramice se ataseaza folosind magneti asa ca trebuie sa aveti putina grija cu el atunci cand faceti pozele.

In less than a minute you can snap a full 360 degree panorama image (hand-held) and post it to your website or social network. Our stylish case makes your iPhone different… And our pocket sized fisheye lens can be carried everywhere! Mount and remove the lens instantly on your iPhone with our patented magnetic system. Spherical panoramas, pictures, videos.

       Carcasa vine desigur si cu o aplicatie speciala pentru iOS care uneste pozele facute folosind obiectivul panoramic insa din pacate pentru clipuri video nu exista optiunea de a face acelasi lucru. Pozele inregistrate pot fi partajate pe oricare dintre retelele de socializare existente dar pot fi de asemenea salvate in calculatorul vostru. Pentru a vedea pozele in format panoramic trebuie sa le incarcati pe site-ul celor de la Pixeet care ofera hosting gratuit pentru 50 de poze panoramice per calendar pentru fiecare luna. Carcasa celor de la Pixeet costa doar 50$, un pret acceptabil pentru calitatea oferita de produs.

      Problema cea mai mare a producatorilor unui asemenea gen de accesorii? Compania Apple care pare interesata sa implementeze functii asemanatoare in iOS 5 si iPhone 5.