Prima Pagina Apple AT&T vinde iPhone 3GS refurbished pentru doar 9$

AT&T vinde iPhone 3GS refurbished pentru doar 9$

Acesta este un bun exemplu de “la ei se poate!’. AT&T deruleaza in aceste zile o promotie in care comercializeaza terminale iPhone 3GS 8 GB refurbished pentru 9$ cu un contract pe 2 ani de zile. Este adevarat ca vorbim despre incheierea unui contract pe 2 ani pentru achizitionarea terminalului insa 9$ este o suma foarte mica pentru un terminal iPhone 3GS, fie el si refurbished. Nu am reusit sa aflu care este valoarea contractului ce trebuie incheiat insa imi imaginez ca vorbim despre unul destul de maricel din moment ce pretul este atat de mic.

Terminalele refurbished sunt fie terminale primite de utilizatori, desigilate, folosite putin si returnate ori terminale reparate de catre service-urile Apple. In Romania un asemenea terminal este vandut de magazine precum eMAG la preturi cu aproximativ 100€ mai mici decat cele ale produselor sigilate. Mai rau decat atat, am auzit ca unii operatori ar vinde terminale refurbished ca noi sau le-ar oferi la garantie drept terminale noi insa aici vorbesc doar “din auzite”. In concluzie, AT&T deruleaza o campanie foarte interesanta si pentru pretul unei mese puteti cumpara un iPhone 3GS refurbished insa in urmatorii 2 ani veti plati esalonat valoarea acestuia prin abonament.

 • Alduras

  Nu e mare smecherie,in Franta s au vandut noi la Orange oferta cu 1 euro la abonament

 • Si in alte tari, problema e ca la noi nu se face asa ceva decat cu telefoane foarte proaste.

 • CalinC

  asa-i ….si modele vechi

 • byby_tmg

  @zaone – Stai calm ca Serviceul Vodafonului face la fel, am lasat iPhone 4 ca intampinam probleme la el si am primit altul sigilat dar cred ca era din primele modele cu cutia mult mai inalta (fata de cea slim care o cumparasem prima data) , incarcatorul avea folie pe el dar avea urme de folosinta dar din pacate l-am pierdut acu 2 luni, iar in cutie locul pentru incarcator este cel cu 3 gaurele. Deci a fost pur si simplu resigilat. Sunt chiar dezamagit si sictirit de treaba aceasta. Acum a trecut 3 luni de cand l-am reschimbat dar a inceput sa nu mai functioneze butonul de home, semnalul cade din senin, etc etc.

  Apropo stie careva o adresa de mail de la Apple unde ma pot adresa, am incercat sa sun la numarul de telefon care este pentru romania, dar la telefoane zice sa te adresezi operatorului de care apartii!

 • Apple iti va spune exact acelasi lucru. Ei nu se baga pentru ca nu au de ce. Stiu de problemele cu terminalele refurbished oferite ca si noi, asta este practica in Romania.

 • byby_tmg

  @zaone, dar nu mi se pare normal, este a 2 oara cand mi-a fost schimbat cu unul nou si ambele au inceput sa aibe probleme.
  Apropo la voi cand bateti cu degetul pe langa camera/flash se aude ca si cum ar fi ceva desprins plus ca am mai observat ca atunci cand sters spatele are pete pe tot spatele ca si cum ar fi plouat pe el si sau uscat stropi asa.

  Deja nu mai stiu ce sa fac, daca mi-l schimba si iar am probleme ori ii dau in judecata ca nu imi asigura un produs conform standardelor ori la opc ca sincer mi-a ajuns la os.

 • Pingback: AT&T vinde iPhone 3GS refurbished cu doar un cent()