Prima Pagina Apple Apple reduce termenul de livrare al tableteor iPad 2 insa numai in...

Apple reduce termenul de livrare al tableteor iPad 2 insa numai in SUA

Saptamana trecuta va spuneam ca termenul de livrare al tabletelor iPad 2 comandate din magazinele onine Apple a fost redus la doar 3 – 5 zile lucratoare. Schimbarea a avut loc in toate magazinele internationale insa aseara Apple a decis sa reduca din nou acest termen la 1 – 3 zile lucratoare dar numai in SUA. Apple pare sa acopere incet incet cererea de pe piata insa deocamdata doar americanii vor avea “privilegiul” de a primi o tableta iPad 2 in maxim 3 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Anul trecut Apple a reusit sa acopere cererea de pe piata pentru tablete iPad in aproximativ aceeasi perioada insa atunci compania lansase in vara si terminalul iPhone 4 care a avut parte de un succes extraordinar de mare.

 • Dan

  Si cam se ce m ar interesa pe mine de ipad 2 si de america?o stire scrisa ca sa fie la numar

 • Asa e, nu exista nici un om care citeste acest website si care sa cumpere tablete din SUA. Mai spun ultima oara, stirile de pe acest blog se adreseaza tuturor nu numai unor oameni.

 • Si comentariu tau Dan este doar ca sa fie la numar… Alta treaba n-ai?

 • CalinC

  Dan,poate pt America nu te intereseaza,dar daca acolo se reduce timpul de livrare,te gindesti ca poate peste putin timp acest lucru poate sa se aplice si in Europa si cei care vor sa isi cumpere stirea poate fi chiar utila?ginditi pozitiv si certativa construnctiv…

 • Dan

  Calinc e mi am luat toate produsele fara sa astept.nu am vazut niciodata isterie la emag sau unde se vinde ipad iphone.deci postul tau este inutil …:)) nu ma cert cu nimeni

 • CalinC

  stirea e valabila(face referire) pt comenzile online prietene

 • Pingback: Apple reduce timpii de livrare ai tabletelor iPad 2 in Europa()