Prima Pagina Apple Geohot participa la iOSDevCamp

Geohot participa la iOSDevCamp

Acum cateva saptamani va spuneam ca geohot a fost angajat de catre Facebook si atunci multi pareau deznadajduiti de faptul ca omul care a facut atatea pentru comunitatea iOS pare sa fi ales sa lase totul in urma. Desi geohot nu a mai lansat vreo solutie de jailbreak din toamna anului trecut, iata ca el totusi se implica activ in proiecte ce implica platforma iOS. El participa acum la iOSDevCamp, o competitie anuala organizata de catre PayPal in care developeri talentati trebuie sa produca aplicatii pentru iOS folosind SDK-ul iOS si alte “standarde web precum HTML 5, etc.

Poza de mai sus a fost publicata de un student aflat in sediul PayPal unde are loc iOSDevCamp si se pare ca geohot lucra intens probabil la dezvoltarea unei aplicatii care i-ar putea aduce un premiu in cadrul evenimentului. Multa lume inca asteapta de la geohot o solutie de unlock insa in momentul de fata celebrul hacker pare doar sa isi doreasca doar “anonimatul”. Studentul care a publicat poza a afirmat pe contul sau de pe Twitter ca geohot isi doreste doar sa iasa din “lumina reflectoarelor” si sa duca o viata linistita, lucruri pe care le auzim de cateva luni deja. Probabil procesul cu Sony a fost ultima picatura pentru geohot au poate intr-o buna zi il vom vedea iesind cu o noua solutie de unlock/jailbreak care va bucura milioane de oameni.

  • Alexandru Ion

    f**k sony fans!

  • Bravo George!

  • DomnulAvocat

    Sper ca Apple sa facă precum a făcut cu iPhone 4 cand vor scoate pe piața iPhone 5 si anume sa aibă cumpărătorii posibilitatea de a achiziționat neverlocked iPhone de la AT&t :)! Si in plus cine mai are nevoie de unlock ? Chiar se mai sta după ASA ceva !? Mai degrabă sa lucreze la o soluție se jb ! Asta cât se mai poate !