Flash Video Expose – aplicatia care afiseaza continut flash pe iOS sau doar pacaleala unui developer?

Aseara a aparut in App Store o aplicatie numita Flash Video Expose in a carei descriere se specifica faptul ca prin intermediul ei putem vedea continut flash pe terminalele noastre. Dezvoltatorul aplicatiei sustine ca Flash Video Expose ne permite sa afisam continut flash, sa rulam clipuri video in flash playere si sa jucam jocuri in flash. Dezvoltatorul sustine cu tarie ca aceasta aplicatie va aduce pe iDevice-uri ceea ce altii nu au reusit de atat timp si eu unul am ramas surprins de cele prezentate in descriere.

100% FLASH WEBSITES supported. Play millions of flash video without any limitation.
100% web-based FLASH GAMES supported. Play Facebook games, Miniclip games and many other flash games right on your iPhone, iPod Touch and iPad!
Super fast HD video and audio real-time streaming. NO WAITING TIME!
Elegant design yet offering many other features that guarantee you very enjoyable experience.
24/7 customer service.
Dedicated team working around the clock to ensure customer satisfaction. The next update with a lot more cool features is coming soon!

Cei care au testat-o pana acum sustin ca este o pacaleala, adica nu se incarca filmele, nu este afisat continut flash, practic aplicatia nu functioneaza asa cum sustine dezvoltatorul. Aceasta situatie imi aminteste de aplicatia Flash Video Review care era disponibila in App Store pentru 7.99€(cred) la fel ca si Flash Video Expose insa in realitate era doar o mare mare pacaleala. Nu achizitionati Flash Video Expose pentru ca nu functioneaza asa cum o prezinta dezvoltatorul in descrierea aplicatiei si veti cheltui 30 de lei aiurea pe o aplicatie care un merita nici macar 1 leu.