Video: MOVE – o carcasa unica folosita pentru atasarea unui iPhone 4 la propriile haine

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q_xP72UNSSg[/youtube]

Astazi pe kickstarter.com am gasit un proiect extrem de interesant care are un prim-plan o carcasa pentru iPhone 4. Vorbim despre un proiect unic iar rezultatul acestuia este o carcasa pentru iPhone 4 care ne permite sa atasam un terminal in propriile haine. Carcasa MOVE este special conceputa pentru a fi utilizata chiar daca o parte din imbracamintea voastra se afla intre carcasa si terminal. Vizionand clipul de mai sus puteti observa cat de neobisnuita pare atasarea unui terminal iPhone la un obiect de imbracaminte folosind carcasa MOVE insa eu unul pot spune ca sistemul este foarte foarte util.

Our product is called The Move, it is a holder for the iPhone 4/iPod touch that enables you to attach your device anywhere on your clothing. The really cool thing is that there are NO straps/clips/velcro/magnets required, only the screen of your iPhone 4/iPod touch will be visible. Even if you have no pockets, you can keep in touch on the go.

Utilizarea carcasei MOVE este foarte simpla, practic introducem carcasa pe sub obiectul de imbracaminte, pozitionam terminalul iPhone 4 deasupra carcasei si il fixam in carcasa. Accesoriul este facut in asa fel incat grosimea obiectului de imbracaminte sa nu impiedice montarea terminalului iPhone 4 si sa il tina fixat indiferent ce actiuni intreprindem cat el este atasat. Montarea unui iPhone 4 in acest mod pare extrem de neobisnuita insa proiectul  a obtinut deja 10% din banii necesari finantarii si cred ca in final va reusi sa atraga foarte multi oameni interesati sa il sustina.