Prima Pagina aplicatii iDevice.ro Video: Puffin – afiseaza continut flash pe orice site pe iPhone...

iDevice.ro Video: Puffin – afiseaza continut flash pe orice site pe iPhone si iPad

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mS402ULn-vk[/youtube]

Multi posesori de iDevice-uri ar dori sa aiba posibilitatea de a vizualiza continut flash pe propriile terminale. Desigur ca Apple nu permite acest lucru insa browsere precum Skyfire sau Puffin rezolva problema dar numai partial. Skyfire ne permite sa vizualizam clipuri video de pe aproape orice site-uri insa in ceea ce priveste afisarea continutului flash nu se descurca extraordinar de bine. Puffin pe de alta parte afiseaza continut flash pe orice site si in plus ne permite sa vizualizam clipuri video in flash player ori intr-un player optimizat pentru iDevice-urile noastre.

Puffin este, din cate stiu eu, singurul browser care afiseaza continut flash pe iDevices si este singurul care ne permite sa vizualizam clipurile video in playere flash. Din pacate optiunea de a vedea flash nu inseamna automat ca experienta de navigare pe web sau de vizualizare a unui film va fi chiar atat de grozava. Puffin afiseaza continutul, ruleaza filmele insa daca va uitati la clipul video de mai sus veti observa ca deocamdata browserul este departe de a fi intr-adevar utilizabil. Browserul Puffin se conecteaza la serverele companiei dezvoltatoare pentru a livra continutul flash si cu putina optimizare sunt sigur ca in viitor vom putea vedea fara probleme pe iDevices continut flash de pe orice site iar experienta de navigare in pagina sau de vizualizare a unui film va fi cat se poate de buna.

Partea cea mai buna la acest browser sta in faptul ca el costa doar 0.79€, un pret multumita caruia eu va recomand sa cumparati aplicatia.

 

Pretul initial:
Numele:
Puffin Web Browser

 

0.79

s 

 

Developer: CloudMosa, Inc.
Universala
Categoria: Utilities


 

Descriere: Puffin Web Browser is a fast browser to view the full version of websites and enjoy millions of videos on your iPad, iPhone and iPod touch.

** #1 paid app for iPad in Japan**
** #1 paid Utility app for iP…

 


Dimensiunea aplicatiei este: 16.5 Mb


 

 

 • Share it please pentru toti cei interesati!

 • exe

  Folosesc iswifter si sunt foarte multumit de el. Cred ca Apple ar trebui sa introduca conceptul de shareware si pe iOS. Eu m-am pacalit de vreo doua ori cu soft-uri de rahat care nu faceau ce credeam eu.
  Din cate am inteles in japonia s-a introdus un sistem de returnare a banilor daca clientul nu e multumit de ceea ce primeste asa ca sper ca si in ue sa se faca presiuni in acest sens.

 • sirmotto

  Dati cu bani in caini.

 • @exe: De fapt e Taiwan nu Japoonia.

 • adidas

  Dar care e motivul pentru care Apple nu stie/vrea flash suport?

 • Flash-ul genereaza prea multe erori, mananca prea multe resurse, a omorat Quicktime-ul si Apple are orgoliul prea mare.

 • Dalimir Miatov

  Puffin nu e prea grozav-l-am luat, dar nu prea sunt multumit de el. In schimb, atomic web browser il recomand.

 • Bun si atomic afiseaza flash? Aici era vorba de afisat continut flash.

 • Pingback: Video: SkyFire VideoQ - o noua metoda de a vedea clipuri in format flash pe iDevices()

 • exe

  @zaone
  Mi-e lene sa caut acum dar cred ca erau si Taiwan si Japonia. Am luat si eu Puffin-ul asta si nu prea cred ca merita (mă rog poate merita 0.79€, dar in rest nu se merita). Intradevar merge mai bine, are mai multe funcții si se vad filmele flash mai bine decât in Iswifter, dar nu merg peste tot. De exemplu acum am intrat sa vad ultimul episod GT.TV si nu merge deloc in fullscreen, pe când la Iswifter chiar dacă merge mai greu măcar merge tot. Am mai verificat si video-uri pe EscapistShow si acolo merge bine cu funcția de fullscreen cu tot.
  Asa ca Puffin nu prea m-a convins deocamdată.

 • Merge de cat dai pe el. Eu unul il prefer in favoarea Skyfire care nu incarca repede filmele, nu incarca continut flash si nu iti permite sa vezi filmul direct in flash.

 • Pingback: Flash-ul si cum ne-am obisnuit fara el pe iOS()

 • Pingback: SkyFire update pentru iPhone si iPad disponibil in App Store()

 • Pingback: Puffin 1.7 update disponibil in App Store()