Video: Rock(s) Rider – primul joc pentru iOS al ECA Games

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-Ip6YWAyNS4[/youtube]

Probabil unii dintre voi au jucat Elasto Mania, un side-scrolling game foarte addictive lansat acum multi ani pentru calculatoare. Diverse versiuni ale acelui joc au fost lansate in App Store de-a lungul vremii iar astazi va prezint unul asemanator numit Rock(s) Rider produs de compania ECA Games. Compania se lauda cu grafica HD de inalta calitate pentru toate iDevice-urile si un gameplay indeajuns de bun pentru a tine ocupati jucatorii cateva ore bune cu propriile iDevice-uri.

Jocul va contine harti dintre cele mai diverse cu un nivel de dificultate ce va creste pe masura ce inaintam in joc. Vom avea desigur posibilitatea de a personaliza felul in care arata motociclistul nostru iar nivelele vor contine obstacole dintre cele mai diverse care vor creste nivelul de dificultate si vor crea o experienta de joc unica pentru fanii acestui gen de jocuri. Pe scurt vom avea o motocicleta si va trebui sa o dirijam printre diverse obiecte aranjate in locatiile in care se desfasoara evenimentele.

Acest gen de jocuri au foarte mare succes in App Store deoarece sunt addictive si te fac sa incerci incontinuu sa iti depasesti recordurile. Jocul va fi disponibil in toamna acestui an pentru toate iDevice-urile.