Cel mai mare magazin Apple ar putea fi construit in gara Grand Central Station

Gara Grand Central Station din New York este una dintre cele mai mari si mai aglomerate gari din lume, sute de mii de oameni trecandu-i zilnic pragul. Se zvoneste de cateva luni ca Apple ar fi interesata sa construiasca un magazin in interiorul acestei gari si conform celor de la New York Times aceste planuri ar putea deveni realitate in acest an. Aparent municipalitatea din New York a scos la licitatie nu mai putin de 74 de puncte comerciale in interiorul garii iar Apple pare a fi interesata sa achizitioneze cateva dintre ele.

When Apple proposed opening a store on the balcony overlooking the main hall, it submitted its bid in linen-lined boxes, as if it were a wedding present to transit officials, a source familiar with the application process said. The board is expected to approve the deal as early as next week, at its monthly board meeting.

Daca Apple va reusi sa obtina autorizatiile necesare atunci in Grand Central Station vom avea cel mai mare magazin Apple din lume. In momentul de fata magazinul Apple Covent Garden din Londra detine acest titlu insa lucrurile s-ar putea schimba pana la sfarsitul acestui an sau poate la inceputul anului viitor. Pentru Apple cei 700.000 de calatori care circula zilnic prin Grand Central Station reprezinta posibili clienti si ocazia de a avea un magazin intr-una dintre cele mai prestigioase cladiri din SUA va fi cu sigurata urmarita indeaproape de catre conducerea companiei.