Apple renunta la LG si foloseste drivere pentru ecranul iPad 2 produse Samsung

Am vorbit despre intentiile celor de la Apple de a rupe relatiile cu Samsung in ceea ce priveste colaborarea pentru producerea iDevice-urilor insa iata ca relatiile dintre companii raman in continuare cordiale, cel putin in ceea ce priveste linia de iDevice-uri. Aparent noile modele iPad 2 livrate de catre Apple contin noi drivere pentru ecran si surpriza sta in faptul ca aceste drivere vin de la Samsung si nu de la LG. Pana recent toate tabletele iPad 2 aveau drivere de la LG insa iata ca Apple diversifica putin lucrurile si apeleaza la Samsung desi companiile au numeroase procese intentate in instantele americane.

Chipworks’ latest batch of iPad 2s, however, seem to be using a new Wise-View chip. Little to no information can be found about the chip at this time, except that it appears to be a technology developed by Samsung. Sadly there’s no information on Samsung Semiconductor’s site regarding this display driver product line.

Desi aproape toate tabletele iPad 2 au probleme cu backlight bleeding iar unele au probleme cu colorarea ecranului, Apple ar fi trebuit sa schimbe furnizorii de panouri touch si nu furnizorii de drivere pentru ele. Presupun ca Apple doreste fie sa reduca dependenta de LG fie sau isi intareasca parteneriatul cu Samsung, altfel nu vad de ce ar dori sa schimbe driverele pentru ecrane din moment ce nimeni nu se plange de probleme de functionalitate. In final Apple duce razboaie in instante si colaboreaza la producerea de iDevice-uri cu Samsung insa la un moment dat relatiile dintre cele 2 companii s-ar putea “rupe definitiv”.

5 COMENTARII

  1. EeeeeeHeeeee …..Apple nu are capacitatea de a produce mai nimic fara marii colosi consacrati ,veteranii electronicii precum Samsung, Lg .Matsushita si altii ……Apple stie sa deseneze bine modele inovatoare pentru a fura ochii prostilor ca noi ,au un sistem de operare bine pus la punct ,,,,gargara si marketing la greu …in rest ce nu vrem noi sa vedem e ca OBLICII fac ca totul sa mearga intr-un produs apple ……….

  2. Apple este cel mai mare client al Samsung, cumparand de la procesoare pana la memorii Flash si display-uri. Dow Jones estimeaza ca in acest an Samsung va primi 7,8 miliarde de dolari in schimbul livrarii lor ……..

    calin singura varianta sgs2 ,,,, peste iphone 4 ,,,,,dar asteptam cu totii iphone 5 ,,